Mamiko_2020 Nuriay 4.5 sene bu Days doctor 7 olan betamı algılamıştı kızım çok şükür dünyaya geldi şimdi bakıyorum her yerde yanlış sonuçlar gerçekten dediğiniz gibi,evet bekleyim gün geçince kan veririm 🙏🏻💕Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 💕❤️🌸
Auri Mamiko_2020 Bence var gibi Ben de böyleyken öğrenmiştim hatta 2 gün sonra kan verdiğimde beta 20 çıkmıştı Öğrendiğimde beta 10 bile değildi yani düşün Kan ver kuzum var gibi duruyor
Mamiko_2020 Auri aayyy gerçekten mi ya 🥹Aayyy inşallah vardır çok teşekkür ederimm regl günüme kadar bekleyim diyorum üzülmemek adına 🙏🏻☺️Kırmızı yada silik görmediğim sürece sanki yok gibi geliyor ama inşallah vardır ❤️
Mamiko_2020 Meridaily yaaa🥹ay inşallah vardır korkuyorum yine yalancı çizgiler yada ben öyle görmek istediğim için zorlama çizgiler diye 💕
Mamiko_2020 Musilk-1 anında çıktı iki testte de 😊sadece pembelik olmamasından dolayı şüphe ediyorum tabi birde days doctorun yanıltıcı sonuçlarından dolayı 🥰inşallah vardır teşekkür ederim 💕
Musilk-1 Mamiko_2020 inşallah vardır canım anında kırmızı çizgi görüp sevinip sonrada kimyasal a döndü bende bu yüzden hep şüpheliyim
Mamiko_2020 Musilk-1 yaaa sizin ki daha zor gerçekten,allahım tekrardan sağlıklı şekilde yaşatsın aynı duyguları 🙏🏻💕
Ebruozturk14 Mamiko_2020 regli bekle bakalım ben 1. Gün Gecikmesinfe gebe olduğumu öğrendim 5 haftalıkmışım
Mamiko_2020 Elamomy22 çok rahat görünüyor sende bence var ☺️Mesela ben bu testlerin üstüne artımed yaptım silik çıktı albi yaptım negatif,senin gibi çıksaydı dünden kan vermiştim🥰Rabbim gönlüne göre versin
Mamiko_2020 Esma006 dün artımed kaset test silik çizgi çıkardı bugün albi kaset yaptım negatif 🥲çatlamının 12.günü,olsaydı çıkardı diyorum ama bilmiyorum regl günümü yani çarşambayı beklemek istiyorum🙏🏻💕İnşallah dediğiniz gibi vardır hayırlı haberler alırım 🌸