zeynepgunes13 Arkadaşlar 25 hafta oldum. Ev süpürürken vs cok yoruluyorum acaba normal mi sizde durumlar ne acaba ?
Elifff2112 zeynepgunes13 bende aynı öyleyim nefes nefese kalıyorum kalp atış hızım 120 birazda fazla kilo aldim ondan kaynakli sanirim
babyiscoming_ zeynepgunes13 çok erken başlamışsınız 35 haftalığım hala kimseden destek almadan yemeğimi temizliğimi kendim yapıyorum maşallah diyeyim 😂🧿 +25 kg aldım bu arada çalışan demir pas tutmaz ya iş yaptıkça daha rahatlamış hissediyorum kendimi hareket oluyor biraz tabi detaylı yapamıyorum eğilip kalkamadığım için ama günlük sil süpür hallediyorum çok şükür. 32.haftaya kadar çalıştım çünkü 3 hafta oldu doğum iznine ayrılalı evde durmayada pek alışık değilim
zeynepgunes13 cilginhatun hayır aksine hiç almadım zaten 66 67 ile hamile kalmıstım suan yine aynıyım değerlerim mi dusuk acaba bende hamilelikten mi baska bir seyden mi anlamıyorum
cilginhatun zeynepgunes13 yani vücut vitaminsizse ondan da olabilir yani 25 hafta baya baya erken bi süre
AnayimBenAna_ zeynepgunes13 neden ya bence çok güzel süpürüyor haftada bir yetiyor normal kabloluyu açmak onuda eşim yapıyor benim
MinikBrokoli Bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum kızım yine dağıtıyor. En sona süpürge kalıyor , bel ağrısı yapıyor diye diz çöküp yapıyorum bazen
cilginhatun babyiscoming_ bende bugün 35 oldum herseyimi kendim yapıyorum.bendeki tek fark 2 kilo vermek oldu 90 ile gebe ksldim 88 89 gidiyorum
zeynepgunes13 babyiscoming_ bende yapıyorum yemek ama süpürge yoruyor beni. Bir de misaifirm cok fazla esimin anne babası biz de suan onları görmeye diye ablaları akrabalar vs geliyo e kalabalıga yemek cay yoruluyorum üstüne ev cok dagılıp kirleniyor artık gücüm tükendi gercekten
babyiscoming_ cilginhatun en güzeli valla yapabildiğin yere kadar yap kendini yormadan insan oturdukça hantallaşıyor çünkü. Kilo vermişsin ne güzel bende doğumdan sonra veririm inşallah🥰
cilginhatun babyiscoming_ emzirdikce gidiyor kilolar sezaryen olursan biraz uzun sürüyor kilo ama normal doğumda hemen düşüyorsun
Hasret72 O haftada yprulma erken değil mi? 33 hafta oldum şuan bilr yapabilirim tüm temizliği ama riskli gebelik diye yasak herşey uzanıyorum hep
zeynepgunes13 Hasret72 işte bende erken diye dusunuyorum kilo da almadım kan değerime baktırıcam büyük ihtimal degerlerim düşük ondan oluyor vücudum agrıyor resmen bazen
babyiscoming_ cilginhatun sezaryen olacağım son 30 günümüz kaldı 🥰 olsun ya bebeğim ve ben sağlıklı olalımda yavaş vereyim hiç sorun değil 🌸