Kartanesi-24 Mine__ asistanları da iyidir illaki yoksa yaptırmazlar ama ben yinede emin olamayıp korktuğum için Ali hocanın doğuma girmesini istedim bana öyle dediler yani ücretsiz olarak yapacaksam asistanları girer Ali hoca en son kontrol eder sadece sizi ama ücret öderseniz direk başından kendi giriyor
Mine__ Kartanesi-24 tabi tabi ama davranış olarak hasan hoca daha yakın geldi bana Ali hocanın başı çok kalavalık adam herkesle çok ilgilenemiyor tabi
Mine__ Kartanesi-24 peki özel oda durumu nasıl oluyor boş oda ayarlaması kolay olurmu, eşimde kalabilir mi ve ücreti hakkında bilginiz varmı, ben 36 haftalığım pazartesi gidicem gün vericekler 38.haftaya muhtemelen
Kartanesi-24 Mine__ ben özel oda istediğimde yoktu baya önceden ayarlanması gerekiyor gününüzü aldığınız gün özel oda sorun direk
Mine__ Kartanesi-24 kaç tane özel oda varki bu kadar dolu oluyor, umarım benim şansım dönerde buluruz bi tane, özel oda sadece kadın doğum için geçerli değilmi ki
Kartanesi-24 Mine__ o kadarını bilmiyorum kaç tane olduğunu fakat dediğim gibi yoğun oluyor kadın doğum odaları ben bulamadım , siz özel oda istiyorsanız sezeryan günü aldığınız gün özel oda sorun ve tutun direk yoksa doğum a gittiğiniz gün falan bulunmaz yani