Kartanesi-24 Mine__ pazartesi çarşamba cuma günleri perinatolojiye öğleden sonra geliyor salı Perşembe yok ameliyat günleri
Sareea Kartanesi-24 evett onu biliyorum yeni yakın perinatolojiye takipliyim şehir dışından gidiyorum ,günlerini sormayıda unutmuşum burda buldum çareyi tekrar teşekkürler♥️
Kartanesi-24 Mine__ bana 2 hafta kala vermişlerdi ama herkesin değişiyorsa bilmiyorum Ali hocanın özel olarak girmesini istedim ben ücretli o şekilde oldu
Mine__ Kartanesi-24 anladım. Ben birkaç aydır takiplyim doğumu ali hocanın yaptiracağını söylediler ama ücret belirtmediler herkese ücretli oluyormuki.
Kartanesi-24 Mine__ ücretsiz olduğunda Ali hocanın asistanları giriyor doğuma diye biliyorum çok riskli bir durumunuz yoksa , normalde ücretli yani kendi girmez
Kartanesi-24 Mine__ ben 2023 de sezeryan oldum 8 bin TL ödemiştik ama şuan 30 bin falan gibi biliyorum
Mine__ Kartanesi-24 hasan hocada özel olarak istersem 30 bin TL karşılğnds yaptırıyomuş, ama ben ücretsiz bi şekilde doğum yapmak istiyom
Kartanesi-24 Mine__ ücretsiz şekilde yaparsınız ama dediğim gibi Ali hocanın asistan doktorları yaptırır doğumunuzu
Mine__ Kartanesi-24 tabi tabi ama davranış olarak hasan hoca daha yakın geldi bana Ali hocanın başı çok kalavalık adam herkesle çok ilgilenemiyor tabi