hulya4627 Merhaba 7+0 bizde her sabah bulantım oluyor halsizlik ve uyku var salı gününe kalp atışı için randevü aldım bende
Gizem1504 minikelebek_ 5+3üm bugün salı günükese görüldü 2 hafta sonra kalp atışına inşallah💚 bugün bulantım oldu baya halsizim uyku halim beni zorluyor sadece sağlıkla kucağımıza alalımm 🫶🌸
Ozlemerikci543450 5+4 den selamlar kese gördük hatta iki kese bebişler ikiz 🐣🐣ama hiçbir belirti yok umarımda hiç olmaz bulantı kısmı beni inanılmaz korkutuyor 🤣
minikelebek_ Ozlemerikci543450 Ay maşallah ♥️ nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu bende ayın 10 unda kan vermiştim 220 di 10 gün sonda 41235 çıktı bana çok yüksek geldi
Ozlemerikci543450 minikelebek_ teşekkür ederim tüp bebekti zaten çift embriyo ikiside tutunmuş ilk beta 5700 çıktı 2 gün sonra 9800 keseye gittik hemen 2 ayrı yuvarlak kese çıktı 🥹süprizzzzz
Evrim-96 Merhaba benim de 5+6 haftalık betayla takip ettim hep 1 hafta sonra doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile görürüz kalp atışını duyarız sağlıklı hamilelik geçirelim güzel anneler 🥰🤗
Merveee6 minikelebek_ benim sat göre 8 haftalığım ama doktor geç döllenme olmuş dedi 13 gün geriye aldı şu an 6 haftalık hamleyim sanırım 2 gün önce gittim kalp atışı vs. Oluşmtu kan verdim bakalım bi hafta sonra kontrole gidicem