minikelebek_ Bugün 6+1 olduk 4+5 ken keseyi görmüştük pazarteside kalp atışı için gidicez,çok fazla mide bulantım ve uykum var,en son ayın 10 unda betam 221 di ayın 22 sinde 41235 olmuş,sizde durumlar nasıl?
Pnrdrsn minikelebek_ selam canım. 5+6 olduk bugün. İlk kez bugün yoğun bir bulantı hissettim. Bugüne kdr bisey yoktu. Bugün kasık ağrısı ve bel ağrısıyla tanıştım. Keseyi gördük pazartesi tekrar gidicez inşallah bebeğimizi de göreceğiz
Arzu19988 minikelebek_ 7+1haftadayiz canim bizde 4haftada keseyi altdan gormusduk. 8den sonra gitmeyi dusunuyirum kontrole kalp atisinida duyarim belki diye.bendede bulanti kusma halsizlik uyku.hali ne dersen var😂
mrp2023 minikelebek_ 7+5 oldum bende, bulantıda var mide yanmasıda. O kadar tiksiniyorumki yemeklerden kokulardan buzdolabı kokusundan falan umarım kısa zamanda biter bu tiksinmeler :(
_moom minikelebek_ 6+6 yım bugun doktora gittim güzel umutlarla ama kesemin bozuk oldugunu söyledi doktor kürtaj yapmak istedi, 1 hafta daha bekleyelim dedim
mavikelebek3 6+6 oldum aşırı mide bulantısı yok ama bazen geldiğinde yediklerim gidiyor . Başından beri böyle ama bazen belirtiler olmayınca bende korkuyorum ikinci gebeliğim uykum gelmiyor çok değişik bir hamilelik geçiriyorum
minikelebek_ mavikelebek3 benimde ilk gebeliğim,Eylül ayında bi kürtajım olmuştu,ama her gebelik farklı oluyor öyle düşünelim ♥️
Pnrdrsn minikelebek_ inşallah, geçen ay düşüğüm oldu. Regl görmeden üstüne kaldım. İnşallah daha iyisini vermek için almıştır Rabb’im ❤️
Miss97 Bizde bugün 6+1 olduk. Doktora ilk 4+5 de gitmiştim. Kese hemen görünmüştü haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora inşallah kalp atışını duyacağız.
Reyhan07 Selam ben sata göre 7+ 1 oldum ama geç döllenme olabilir 3 4 gün ben daha ultrasona girmedim 27 Ocak pazartesi randevum bilerek geç aldım