Ggullkara Ela411 gelişim geriliği demedi haftasıyla uyumlu gidiyor erken dönem kanama olursa olabiliyormuş öyle söylemişti ama bende o da olmadı iç kanama da olabilirmiş
Ela411 @Ggullkara kanama bende de olmadı, size parlaklık kaçıncı haftada söylendi ve ilerleyen haftalarda hiç azalma olmadı mı?
Ggullkara Ela411 19. Haftada söyledi ilerleyen haftalarda da görüldü zaten detaylıda farkedildi ama kimse üstüne düşmedi çapadan + liv takipyliydim o yüzden ben de kafa yormadım
tazeannesese okuyananneeeee benim 17. haftada bağırsak parlaklığı War dedi. Ben kanama geçirmiştim ilk haftalarda. Doktor kanama geçirenlerde olabiliyor şimdi net bir şey diyemeyiz detaylı ultrason da netleşir dedi. İçimizi ferah tutalım dua edelim inşaallah geçici bir durumdur ben öyle hissediyorum
Ela411 @Ggullkara anladım doğumunuz ne zamandi? İnşallah güzel haberlerinizi yazarsanız bizlerede umut olur🤲
Ggullkara Ela411 haftaya 40 doluyor ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum siz de pozitif düşünün güzel şeyler olacaktır inşallah
Cansu12344 okuyananneeeee bana da dedi ama 70 günüm kaldı kanamam olmuştu ilk ayda fetal dna yaptırdım temiz çıktı ama bilmiyorum o parlaklık geçti mi geçmedi mi bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize
Kumsalca okuyananneeeee bizde de çıktı 24.hafta falandı sanırım kalbinde de 1mm lik açıklık var dediler ondan öncesinde amniyosentez yaptırmıştık halen sonuç bekliyoruz.. neden olur bağırsakta parlaklık bilmiyorum ama umarım doğuma kadar geçer hepsi 🤲🏻☺️
Loveis okuyananneeeee Perinatoloji ye yönlendirmişti doktor. Orası da 1 ay sonra gel geçip geçmediğine bakalım demişti gittiğimde hicbisey yoktu. Zaten nerdeyse her bebekte görülüp kaybolurmus doktorun dediği gibi tek başına bir önemi olmuyor. Zamanında çok araştırmıştım çoğunluğu da geçip gidiyormuş.
okuyananneeeee Loveis bende peritanoloji de ayrıntılı ultrason da çıktı kendi doktorum da 1 hafta sonra tekrar gel dedi yarın gideceğim , umarım bende de geçer 🤲🏻
Ela411 @Ggullkara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla, şuan herhangi bir problem var mı sağlığıyla ilgili peki bağırsaklariyla ilgili doktor bişey söylerse yazar mısınız gerçekten çok merak ediyorum 🙏