BurcuY Rukis1334 bilmiyorum çabuk yeni sipariş verdim gelince görcem ama ikili takım dediler buradaki eline ulaşan arkadaşlar o yüzden aldım ☺️
Rrraaaiiinnn BurcuY e bebekteki patikli sweatshirt tek alt yazan urun takim geliyor:) yumuşacık almak isteyenler şahsi fikrim kaçırmasın alsın derim kalında yani ince de değil bilginiz olsun.
Elvn Eminer atamyom canm hem bilmiyorm link atmasink hemde telefonumda civilin sitesi var ordan baktim canm
Tubi231089 Meddythemama hemen bitmiş burdan atmıştım önceden cnm bidaha indirim de görürsem atarım muhakkak
Ozge-34 Kızlar selam. Bugün e bebek bakım ürünlerinde indirim var. Özellikle çamaşır deterjanı konusunda kararsızım. Öneriniz var mı ?
Salmanc Ozge-34 bim de satılan green clean sıfır kimyasal e bebekte kimysal olmayan deterjan yok baby me sabun var aadece
CansuOztomurcuk tubish Üzerinde yazıyor kaç kiloya göre. Hatırlamıyorum fakat büyük boy aldım çok kilolu olmadığım halde. Rahat ettim. magi Büyük boy almıştım ben. Orta boy alsam mı diye düşünmüştüm fazla kilom olmadığı için ama büyük boy aldım pişman olmadım.
CansuOztomurcuk Salmanc Kişiden kişiye değişir. Ben büyük boy aldım 2 paket kullandım Depend’i. Yoğundu ve hastanede fazla yattım. İlk olarak 1 paket alın ihtiyaç olursa yine alırsınız.
Salmanc Meralim09 şampuan baby me deterjan e bebekte zararsz deterjan yok bence diğer markaları araştrn
Hemsirehanimmmm Rrraaaiiinnn https://www.e-bebek.com/for-my-baby-nino-patikli-sweatshirt-tek-alt-p-18kfmbetkm026-0001/ Bundan mi bahsediyorsunuz?
Hemsirehanimmmm Rrraaaiiinnn https://www.e-bebek.com/for-my-baby-david-patikli-bebek-sweatshirt-tek-alt-p-18kfmbetkm010-0002/ Yoksa bundan mi?
Rrraaaiiinnn MahmutSultan yok david model değil dedigim nino patikli sweatshirt tek alt 12 tl lik olan ürün dediğim benim
Lylyilmaz Ozge-34 instagramda muhendisinoglu var takibe alirsaniz herseyi inceliyo sorulariniza ordan kolayca cevap bulabilirsiniz yildiz listelerinden butcenize rn uygun olanı secersiniz
Salmanc Ozge-34 instagramda mühendisoğlu hesabı var takip edip inceleyin her ürünü tek tek işinize yarar olanı alırsnz yanlız çamaşır makinalarında sabunlar kalıntı yapıyyoe