PitirciginAnnesi22 Maya311214 iki paket premium care aldım bi kaç paket te büyük beden alayım diyorum ama aktif bebek alsam farkı olur mu acaba
Maya311214 PitirciginAnnesi22 yani bilemiyorum premium care daha pahalı ya ben direk aktif bebek aldım 2paket 1, 2paket 2,,1paket de 3 aldım
Taila Ikizcanlarim tuhafiyelerde olur bence canım emin değilim bende sormadım daha ama muhakkak olur diye düşünüyorum 🤔
Tubi231089 Civilden aldığım stylo popi çanta çok iyi geldi çok geniş ve herşey düşünülmüş askılık biberon koyma ıslak mendil yeri alt açma süngeri hem sırt hem kol çantası 78 e geldi indirimle yine düşerse fiyatı kaçırmayın çok kullanışlı derim
Tubi231089 Meddythemama hemen bitmiş burdan atmıştım önceden cnm bidaha indirim de görürsem atarım muhakkak
YadeOmer CansuOztomurcuk aldım 🤸♀️ Unibaby şampuan aldım,bebek bakım örtüleri de çok uygundu onu da aldım😍
Meddythemama Güneş kremi alsam mı kararsız kaldım. 40 dam sonra parka çıkarırım diyorum Nisan gibi falan.
DrElf tubish ben 55 kiloyum suan 26 haftalıklarla ama en büyük boy aldım. Rahat oluyormus büyük olması
CansuOztomurcuk tubish Üzerinde yazıyor kaç kiloya göre. Hatırlamıyorum fakat büyük boy aldım çok kilolu olmadığım halde. Rahat ettim. magi Büyük boy almıştım ben. Orta boy alsam mı diye düşünmüştüm fazla kilom olmadığı için ama büyük boy aldım pişman olmadım.