minigin_annesi Hayalimibekliyorum Bana takim geldi burdakilarada takim geldi kuzum...kalindir bide cok guzel😍kalitesi super
Limasz nura23 internet sitesinde yenilenmiyor ama mağazalarda olabiliyor arama yaparsan sayfadan öğrenebilir mağazadan alabilirsin.
Salmanc SemihaMutlu hindistan cevzii yağı kıllanma yapar ve var olanı kalınlaştırır belli bir süre sonra hintli kadınların metrelik saçlarının olması yağ sayesindedir kullanımda denenmiş sabit tecrübedir. Friendly de organik değil iyi araştrn kolay gelsn
glhnbrk glhnbrk merhaba bizde devletten bi doktora incelettik kimyasal çıkmadı kimyasala alerjisi olan bir çok Bebek kullandı ve sorun çıkmadı
Usakli64 Msdenizkky şok markette 68lisi 32 tl ye düşmüş 49.90 dan yerel bi indirim mi bilmiyorum tanesi 50 kurustan aza geliyor
Maya311214 Msdenizkky şuan 32,20 kuruş 68li prima aktif bebek 1no şok markette. Premium care değil ama
Kelebek90 H & M ürinleriniz ulaştı mı, benm geldi, ince ama güzeller, belki ayına göre ince olacaklar😏
Aysenaz6143 Kelebek90 benimde geldi sabah baya inceymiş yazlık. Sizce uzunlukları nasıl ayına göre 4-6 ve 6-9 ay almıştım büyük geldi sanki gözüme ama tecrübesizim anlayamıyorum🤔
BurcuY minigin_annesi aldım bende teşekkür ederim inşallah bana da alt üst gelir 😍 çok beğenmiştim tam alacakken tek alt yazıldı alamadım şimdi aldım ❤️
minigin_annesi BurcuY yok kuzu her kese ayni gondrriyorlar ama var ya 12liraya hic boyle kumasta alt ust bulamazsin 😍
EelloO A 101 deki battaniye ve yorgandan almistim yine bu fiyatlardan. Ben cok begendim kacirmayin derim.
Kelebek90 Sura2 büyük aldım ben 9 12 bir 1.5 2 yaş ama kumaşı iyi penye kumaş, kullanmaya çalışacağım, henüz doğmadı için bebek kilosuda önemli🙂