Kudretfigenn dalin johnsons baby ve benzeri ürünlerin zararlı olduğunu biliyorum.yenidoğan bebeğşn temizliğinde sürekli sabun yada şampuan kullanmanız gerekmez,hatta cildi için zararlı olur çabucak kururtur..haftada yada 15 günde 1kez şampuan sabun kullanmanızı öneririm.ürün olarak frienly markasına ait organik yulaf özlü şampuan ve bebek sabunundan memnunum.çocuk doktorumuzdan onaylı .Banyo sonrası nemlendirmek için ve masaj için life co marka yada aksu vital marka organik hindistan cevizi yağı bebeğinizin cildine hem uyumlu hem nemlendirirci hemde yumuşacık etkisiyle memnun kalacağınız bir ürün .ben başta zeytinyağı ve avokado yağıda kullanıyordum fakat zeytinyağının asit düzeyinin çok çok düşğk olması gerekiyo 0,2 kadar.buda pahalı olduğu için hem sağlıklı hem uygun derseniz organik hindistan cebizi yağı kullanabilirsiniz..ayrıca bebeğiniz doğduğunda verniks tabakası vücudunu hem nemlendirecek hem koruyacak bir tabakadır,doğar doğmaz bebeğinizi yıkatmayın yada yıkamayın.1hafta 10 gün sonra yıkamanızı öneririm, bebeğinizin narin cildi için uygun olan bu. Sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın..