Aysefee BurcuY ben her zaman kullandigim hesaptan yaptim alisverisi 182 olan seti sepetime ekledim indirim kodu gir bolumunde sana özel indirim yaziyordu 30tl fiyati dustu ordan,hosgeldin indirimi degildi
Elaela Lylyilmaz Lylyilmaz ebebekte bugün emziği aldım canım ama biberona yetişemedim tükenmiş hepsi DR browns un avent alacağım galiba biberon yeni Doğan için ama yorumlar hep sızdırıyor kapağı problem yazmışlar o yüzden kafam karışık 🤔
071015 Elaela bu arada aventtin kapakları atıyormuş bi tanıdığımınki de elimde kaldı benim bende dr browns aldım daha kullanmadık ona da akıtma yapıyor falan dediler ama içine su koyduk denedik bi sıkıntı çıkmadı şimdilik
Tubi231089 Eminer sarı rengi hala var tükenmeden bakın isterseniz akakçe 10lu hastane çıkışı yazın 39 luk çıkıyor hemen
cagladuz Bayanlar bende bugün e bebekten 14₺ avent emzik aldım tesadüfen denk geldim 19₺ sanıyordum kasada 14 e düştü.
Buse1907 BurcuY Alla alla bende hemen çıktı canım, istersen bir de eşinin adına hesap aç dene. Bugün son zaten.
Mervettt Kızlar ben aventle dr browns u başka gün olcak sanıyodum indirimini 28 inde yazıyor hatta onda da giricekmi tekrar biberon emzik indirime bilgisi olan var mı
Buse1907 SerminMutlu Bilmiyorum ki canım. Bi arkadaşında olmamış. Bir kaç kere daha dene istersen, inş olur.
071015 Elaela yani siz bilirsiniz gene de bende avent çok istiyordum sonra araştırınca dr browna döndüm inşallah güzeldir o da o kadar para veriyoruz 🙏🏻