denizcik fikriye link eklemeye çalıştım ama ekleyince 204 tl ye yömlendiriyor mustela bakım seti yazdıktan sonra aşağılarda çıkıyor düşük fiyatlı olan bir de böyle bakın isterseniz
Buse1907 fikriye https://ty.gl/96s2hs2 Canım sepete ekle, sepetime gir. Aşağıda indirim kodu-kuponu yazıyor, onu tıkla. Hoşgeldin indirimi yazıyor, indirimi uygula de. Fiyat düşüyor.
Maya311214 Arkadaşlar merhaba şok markette 68li prima 1 no 64lü 2 no 48 ki 3 no hepsi 35 tl idi ebebeğin indiriminden daha karlıya geliyor
ruzgar_gulu Maya311214 bahsettiğiniz bezler prima aktif bebek mi yoksa prima premium care serisi mi acaba ona göre gideyim yarın
Lylyilmaz Elaela ben de bu konuda arastirma içindeyim . Gaz sorunu icin dr browns oneriyolar amaama yenidogan icinde avent biberon olarak anne gogsuyle uyumluymus. Emzikte de genelde avent ama tutmayabiliyomusta. Tecrubeli anneler yazarsa faydalaniriz insallah
Elaela Lylyilmaz Lylyilmaz ebebekte bugün emziği aldım canım ama biberona yetişemedim tükenmiş hepsi DR browns un avent alacağım galiba biberon yeni Doğan için ama yorumlar hep sızdırıyor kapağı problem yazmışlar o yüzden kafam karışık 🤔
Tubi231089 Eminer sarı rengi hala var tükenmeden bakın isterseniz akakçe 10lu hastane çıkışı yazın 39 luk çıkıyor hemen
Zehramom BurcuY canım 182 liralık set var onu sepete ekle devam et de indirim kuponu çıkıypr onu tanımla de 152 ye düşüyor bende aldım demin çok uygun kupon 175 tl üzerine geliyor sadece
Aysefee BurcuY ben her zaman kullandigim hesaptan yaptim alisverisi 182 olan seti sepetime ekledim indirim kodu gir bolumunde sana özel indirim yaziyordu 30tl fiyati dustu ordan,hosgeldin indirimi degildi
Maya311214 DrElf dün 37 idi indirimde diye bugün almaya gittim 35 e düşmüş dün almadığıma sevindim 😀😀😀 2 tlde 2tl sonuçta. Ne zamana kadar devam eder bilmem 🤷🏻♀️
Buse1907 BurcuY Alla alla bende hemen çıktı canım, istersen bir de eşinin adına hesap aç dene. Bugün son zaten.
Umaymoms Kudretfigenn rica ederim hayırlısıyla gerçekleşsin tüm istekleriniz. Alman markası diğerlerine göre pahalı fakat en iyisi ❤️