bdlakbrn Guzelgunlerrr hayırlı olsun tebrik ederim hamilesiniz gibi görünüyor 🥰 bize de dua eder misiniz, inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız 🙏🏻🐣🧿
Guzelgunlerrr Gunay_Rzayevaaa Mimik_kralecesi bdlakbrn cerkes46 A_nuur19 İnşallah kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍❤️
Gizem1504 Guzelgunlerrr özele gidecekseniz hemen çıkar zaten eğer acile gtxeksenizde bayılcak gibi oluyrm midem bulanıyor falan diyin
sena0104_ Guzelgunlerrr genede kan ver benimde böyle cikti 28. Haftadayim sağlıkla kucağına al inşallah 😍🩵👼 bence oğlan
Guzelgunlerrr sena0104_ ay valla cinsiyet hiç önemli değil bu anı o kadar çok bekledim ki ama oğlan olursa haber ederim sana 🤣❤️
Guzelgunlerrr travmagul yaa canım benim çok teşekkür ederim evet hayali gibiydi bende tam kesin emin olamadım 2 gün bekledim bakalım betam kaç çıkacak😍
Alvn3946 Guzelgunlerrr hayırlı olsun canım bişey soracan devletin acilinden mi yoksa özeldemi vericeksin kanı bende hamile olduğumu öğrendim devletin aciline gitsem sadece gebelik öğrenmek için kan alıyolarmı
Ozlemmdnr Alvn3946 ben devletin acilinde verdim kan midem bulanıyor karnım ağırıyor dersin gebelik şüphesi de var dersin ona göre betana bakarlar
Ozlemmdnr Guzelgunlerrr tebrik ederim bende bu şekilde öğrendim adetime 1 gün vardı beta 44 çıktı 3 gün üst üste kan verdim tekrar test yaptım çok net çıktı çizgi şuan 6 haftalık olduk inşallah her şey çok güzel ilerler 🌸
Guzelgunlerrr ogretmennn canım valla hep dua ediyorum valla her zaman tüm isteyenlere rabbim nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim😍