Yarenn24 Guzelgunlerrr evet canım gebelik var sen yine de emin olmak için bu sabah kan ver sağlık ocağında 🥰❤️🩹
Guzelgunlerrr Yarenn24 teşekkür ederim canım çalışıyorum izin almam çok zor akşama acilde vereceğim inşallah❤️
Alvn3946 Guzelgunlerrr hayırlı olsun canım bişey soracan devletin acilinden mi yoksa özeldemi vericeksin kanı bende hamile olduğumu öğrendim devletin aciline gitsem sadece gebelik öğrenmek için kan alıyolarmı
Guzelgunlerrr busrax_ geçti canım ama geç yumurtlama gördüğüm için geç test yaptım 4 gün geçti😍 akşama kan vereceğim çalışıyorum mecbur 🥹
Gizem1504 Guzelgunlerrr ben koyulaşmayı takip ettim canım adet günü vermiştim 137 çıktı. Şuan 5 haftalık olduk 😍
Gizem1504 Guzelgunlerrr özele gidecekseniz hemen çıkar zaten eğer acile gtxeksenizde bayılcak gibi oluyrm midem bulanıyor falan diyin
Gunay_Rzayevaaa Haryırlı olsun inşAllah. Allah gönlünüze göre versin. Annenin hiss etmesi çok õnemli Kalpten hiss edersiniz yanılmazsınız inshAllah Hamilesinizdir❤️
Guzelgunlerrr Gunay_Rzayevaaa Mimik_kralecesi bdlakbrn cerkes46 A_nuur19 İnşallah kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍❤️
travmagul Guzelgunlerrr Az önce 2 gün önceki postunu gördüm ve oradada gördüm o ince çizgiyi 😍 ve dedim ki hamileeee , ve sonradan profiline girdim güncelleme var mı diye bu postu atmışsın maşallah sübhanallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍♥️
Guzelgunlerrr travmagul yaa canım benim çok teşekkür ederim evet hayali gibiydi bende tam kesin emin olamadım 2 gün bekledim bakalım betam kaç çıkacak😍
Meridaily Guzelgunlerrr canımm çok mutlu oldum tebrik ederim🥹 nasıl merakla bekledik bu günü🥹😍🤲🏻 çok şükür ❤️