Duruu3 ikibaloglanannesi vala benim oğlan heryerde ve sağ sol senden tekme atiyor alt üst 🤣. 27 hafta
Pnrshn ikibaloglanannesi 26+4 teyim içeride top oynuyor sanki. Dönüp duruyor bazen göbek üzerinde bazen kasıkta hissediyorum. Sanırım iç karnım geniş ordan oraya geziniyor 😅 Geçen ebe kalp atışını dinleyecekti cihazı karnima koydu ona tekme attı ahagah Kadın şaşırdı güldü 😅
Busetacir ikibaloglanannesi 28+0 olduk bugün, sürekli sağ üst tarafta hissediyorum. Diğer yerlerde de hissediyorum ama en çok üstte hissediyorum. Ayın 30unda randevum var bakalım minnoş ne halde duruyor😂😂
Meryeli Busetacir merhaba, tam göğsünüzle karnınızın başladığı yerde ağrı hissediyor musunuz hiç ? Özellikle sütyeni uzun süre taktığınız günlerde ? Bugün 28 e girdik tam katlanma yerinde ağrım oldu
Busetacir Meryeli sütyenle alakasız bazen hissediyotum evet o araya bir yere tekme atıyor veya oralarda kıpırdanmalar oluyor
Diamondstallion ikibaloglanannesi iki gündür kasıkta hareket ediyor minik minik. Ondan önce göbeğimin üstündeydi hatta aşağı indi diye korktum panik halindeyim biraz 😂
Cileklibazta Salihaa16 ben de 2 3 gündür çok hissetmiyorum açıköğretim sınavlarım vardı onlara gittim geldim bugün de dışardaydım acaba biz hareketli olunca mı hissetmiyoruz çünkü evde oturduğum zamanlar bolca hissediyordum
Salihaa16 Cileklibazta muhtemelen oyle kendini dinleyince insan daha cok hissediyor ayaktayken birseylerle mesgulken bazen hissedilmeyebiliyor bide 27 28 haftalarda duzensiz de oluyor hareketler. Normal bence