ikibaloglanannesi İkinci gebeliğim ama sanki hafızam silinmiş gibi😂 27.haftadayız .Benim kız göbeğimin tam üzerinde hareket ediyor normal mi? Poposu gibi geliyor bana 😂 Randavum pazartesi
Abilikardesli ikibaloglanannesi bizde 21 haftalığız bizimde cinsiyetimiz kız solda ve kasıkta çokca hareket ediyor 😌 bende yarın detaylıya gidicem🩷
gmz0007 ikibaloglanannesi 4+1 villada gezer gibi geziyor benim oğluş 😂 her seferinde farklı bir yerde hissediyorum
Salihaa16 ikibaloglanannesi benim de 2. Ve aynı seyi soyluyorum hafızam silinmis gibi hic bir sey hatırlamıyorım. Ama benim kızım genelde vajinamı zonklatıyor orlarda hareket ediyor genelde. Sanırım asagıda. Bu 2 3 gundur cok harekette hissetmiyorum gibi normal mi bilmiyorum
Ecemom_ ikibaloglanannesi baş geliş pozisyonda muhtemelen sizinki o yüzden yukarıda hissediyorsunuz. Ben 29. Haftamdayım bazen aşağıda basen göbek deliğimin oralarda hissediyorum benim bebeğim makat geliş pozisyonda şuan. Dönmesini bekliyorum çünkü vajinal doğum istiyorum😂
ikibaloglanannesi Abilikardesli her yerde hareket ediyor benimki de. Bazen aşağıda bazen sol bazen sağ. Bugünde full göbek tarafında😂
Hmdylvc Bende 28. Haftaya girdim. hep çoğunlukla kasık bölgesinde hissediyorum ama sert değil, bugün en hareketli günüydü galiba, 2 saat önce solda kipirdanirken şimdi sağ tarafta hareketli☺️
ikibaloglanannesi Salihaa16 Büyüdükçe hareketleri azalıyor diyorlar yerleri daraldığı için galiba😌 Akşam yemeğinden sonra mideme doğru çok baskı oluyor. 30 dan sonra düşünmüyorum😌
Cileklibazta Salihaa16 ben de 2 3 gündür çok hissetmiyorum açıköğretim sınavlarım vardı onlara gittim geldim bugün de dışardaydım acaba biz hareketli olunca mı hissetmiyoruz çünkü evde oturduğum zamanlar bolca hissediyordum
gmz0007 ikibaloglanannesi bilmiyorum benim ilk bebişim ama bazen öyle bir tekme atıyor ki nefesim kesiliyor 😂 27+4 olduk herkes ohooo daha dur neler göreceksin bıdı bıdısı yapıyor biliyorsunuzdur sizde,dahasını düşünemiyorum yani ben.Hele karnım daha fazla büyüsün istemiyorum hiç.Öff 9 ay çok uzun ya 😬😄
Salihaa16 ikibaloglanannesi ikibaloglanannesi biz daha bu gece 27 olduk yabi 3 gun onceye kadar bayagı hissediyordum 3 gundur azaldı anlamadım elleyince dokununca falan vuruyor gibi yoksa kendi hareket ettigi nadirdir
ikibaloglanannesi Ecemom_ Benimki makata dönse iyi olur çünkü zorunlu sezeryan olacak😂 Pazartesi tekrar sorayım doktora pozisyonunu Mideme de çok baskı var ama🤤
ikibaloglanannesi gmz0007 ben daha 27 de böyle daraldı isem 30 dan sonra yerimden kalkamam😂 oğlumda da 30 dan sonra halim yoktu😂
Gamze96 ikibaloglanannesi Ay evet ya insan unutuyor benimde 2.gebelik bebek normal doğum pozisyonu almış sağ göğsünün altına tekme atıyor sürekli kaburgamda hissediyorum ayaklarını 🪽🤍