Meridaily Cimcime30 heyecandan yapıyoruz erkenden sonra stres işte 🤦🏻♀️ bende de prodoctorda çıkmadı bu da aşırı silik içime sinmedi o yüzden
Guzelgunlerrr Meridaily sanki hafif var gibi ama prodoctora güven canım ya onuda beklet kuruma çizgiside mi çıkmadı
Meridaily Guzelgunlerrr yok kuzum onda hiiç çıkmadı kasette böyle çıktı açtım suya tuttum aynıydı kör oldum teste bakacagım diye bir saattır 🤣🤣
Meridaily Bu da açtım öyle baktım 1 saattir kör oldum heralde çizgi goruyorum her yerde ahahaha🤣🤣 sevgibeybi @Guzelgunlerrr
Guzelgunlerrr Meridaily ahahha yok canım ya bunda hiç çıkmamış dur bakalım 2 gün daha bekle bi daha yap
Meridaily Guzelgunlerrr Ay daha bakmayacagım teste 🤣 ben görmek istediğim için sanırım🤣🤣 bata 3 gün kaldıı🥴🥴 bana da dua et canım benim🥹🤲🏻❤️
imcakir Meridaily ay sanki var gibi ya ama prodoctor daha hassas değil midir onda çıkmayıp bunda çıksın bilemedim Ama hadi hayırlısı ya🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Meridaily imcakir anlamadım ki kuzum bir görüyorum bir görmüyorum 🥴🤣 bence de öyle ya yanıltma imkanı var mı acaba🤦🏻♀️ bekleyeceğim bakalım 3 gün kaldı🥺
Meridaily imcakir eczaneye sorayım kuzum ay keske netten alaydım kaç gündür 🤦🏻♀️ testlere harcadığım parayla kaç tane predictor alırdım 😁
imcakir Meridaily valla aynen öyle 😂 eczanede de 250 haberin olsun Bi eczane bana 350 demişti sakın öyle alma😂
Meridaily Ayseee34 senin daha varmış canım erkenden yapma bence test sonra alışkanlık oluyor biz gibi yapıp durur stres olursun😁
Meridaily imcakir aaa 250yse alınır kuzu ya ben gezeyim birkaç yeri o fiyata bulursam alayım ya da az daha bekleyeyım dur bakalım😁