Meridaily bdlakbrn ay çıkmıyor kamerada ben mi gormek istiyorum diyorum çıplak gozlebakıyorum var 🥴 ben bı erken gebelık alıp geleyım kızlar bu da çekebilirsem atacagım
nununundunyasi Meridaily 5 dakika içinde herhangi bi şey çıkmadıysa yoktur canım, görsel atabilir misin
Meridaily nununundunyasi erken gebelik almaya gidecegım sımdı🤣 inanasım gelmedi çğnkü hayal goruyorum heralde🤣
sevgibeybi Meridaily benim de 1 tane prodoctor var da harcamıyorum. İki gün kala filan yaparım onu 😄😄
Meridaily sevgibeybi ahaha ben de 3 tane alayım dedim durur durur yaparım 🤣 hayal goruyorum heralde birgebeningünlüğü testinde
nununundunyasi Meridaily hahah kıyamam al tabii ki inşallah vardır yoksa da erken yapmışsındır umarım 🥰🌸
Selim_Alparslan Meridaily Benim uygulamada 27 Aralık gösteriyordu ama testi adet bitiminden sonra sürekli sabah akşam uyguladım. 31 aralıkta pik gördüm yani uygulama yanlıştı. Bence her gün sabah akşam yap belli olmaz canım.
NoName_ Meridaily herkeste 14.gün olacak diye bir kural yok adet bitiminden itibaren yapmaya başlamalısınız sadece bazı günler yaparsanız kaçırırsınız
Meridaily NoName_ kuzum ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlama ve çatlama gunlerını üst üste değerlendırdım, sonrasında gün aşırı devam ettım inşallah olmuştur🤲🏻🥹 gebelık testi erken sonuç verır mı diye merak ettim
Meridaily Kızlar bakar mısınız şimdi çektim çekebildiğim en net 🥺 prodoctorda çıkmadı ilk 5 dk dan beri aynı çizgi kamerada net değil yine bdlakbrn @nununundunyasi @sevgibeybi
Meridaily @Guzelgunlerrr @imcakir canım bakar mısın birgebeningünlüğü test ilk 5 dk da çıktı boyle kurudu hala aynı bem hayal mı gordum yoksa yok mu🤣🤣 prodoctorda yok onu da yaptım
Guzelgunlerrr Meridaily sanki hafif var gibi ama prodoctora güven canım ya onuda beklet kuruma çizgiside mi çıkmadı
imcakir Meridaily ay sanki var gibi ya ama prodoctor daha hassas değil midir onda çıkmayıp bunda çıksın bilemedim Ama hadi hayırlısı ya🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Meridaily Cimcime30 çok aşırı hayalet çizgi dimi yoksa yanlış mı goruyorum kamerada net degıl ama normalde daha belirgin