zeynosumm16___ Yarın sabah sezeryan doğumum var . Biraz korkuyorum dualarınıza talibim . Cumanın hürmetine inşallah güzel geçer de sağ salim evladima kavusurum
Elifegun zeynosumm16___ benimde yarın 8.30 da ameliyatim var inşallah güzel geçer ikimizinki de cok endişeliyim🥲
Mom263 zeynosumm16___ benim de 2 hafta sonra cuma günü, çok güzel geçicek merak etmeyin, hem kısa sürücek hem de bebişinize kavuşucaksınız:) dualarım sizinle
Tasya zeynosumm16___ merhaba zeynosumm16___ merhaba şimdiden sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 kaç haftalıksınız
zeynosumm16___ Elifegun inşallah güzel geçer stres yapmamaya çalışıyorum hemşireler de çok destek verdiler sağolsunlar . İyi düşünelim iyi olsun canım ♥️
zeynosumm16___ Tasya bilmiyorum ki üç haftadır hastanedeyim 37 de alıyor buradaki doktorlar gelişimi de şükür iyi her halde o yüzden
Snm-9586 28 ocakta benim doğumum korku heyecan bir arada 🥹inşallah sağ Salim kavuşursun bebeğine canım Allah yardımcın olsun 🙏
zeynosumm16___ Senacaaa maalesef sezeryan olmadım bebegim baş geliş olmuştu sabah baktiklarinda şuan suni sancılarla boğuşuyorum 12 saattir pişman oldum sezeryan olmadığıma
zeynosumm16___ Senacaaa yok işte söyleyip duruyorum ana maalesef almıyorlar son çare sezeryan diyip duruyorlar ama açıklık şuan iki cm olmuş