Feyzayim 2Princess1Mom hamile kaldığımdan beri aynı bağırsak sorunları bende de var, olunca umarım bağırsak hareketiyle karıştırmam😄😄
Feyzayim Yagmurozgec ay çok heyecanlı ya umarım ben de bir an önce hissederim bu telaş çok başkaymış🥰
mesrat7615 Yagmurozgec evet bende hep ona benzetiyordum içimde mısır patlıyor gibi, büyüdükçe havai fişeğe dönüyor, gece uyandırıyor falan 😂😂😂
Guler_45 Haftadayız tam anlamıyla hissetmedim ama karnıma iğne , tığ gibi şeyler koydugumda net görüyorum pıt pıt atıyor 😄
Feyzayim Guler_45 hahahahha ben de artık sürekli dürtüyorum çok tembelsin biraz tepki ver buradayım de diye ama tık yok🤣
GirlandBoy_Mom Feyzayim ilkinde 20.haftadan sonra hissettim bunda ise 15 . Haftamdayım ve hissediyorum kıpırtı gibi🥹💙
Baharkaya1 GirlandBoy_Mom bende 15+6 daym sır üstü yatınca yumruk gibi sert hissediyorum karnımı bazende otururken mısır patlagı gbi ama bağırsak hareketi mi bebek mi bilmiyorum 🤣
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom benimki daha 13 olacak yarın. ben dün akşam kalp atışı gibi bir şey hissettim elimi bastırdım kalp gibi pıt pıt baya atıyordu değildir sanırım daha küçük çünkü kardeşime de gösterdim o da atıyor dedi pıt pıt bı daha olmadı ama
tanhc Ewy o kadar tabir duydum ama bugün benim de hissettiğim mısır patlaması gibi bir vuruştu. ben de 19+5′im. çok güzel açıkladınız neye benzediğini bulmaya çalışıyordum ben de. 😁🧚🏼♀️
Merve_kucuk Feyzayim 2. gebeliğim 16 haftalıkken hissettim balık gibi avcumun içinde kayıyordu miniğim
Elmasekeri1 Feyzayim 18+5 benimde ilk gebeliğim bazen elimi.koyup dinlediğimde kalp atışı gibi bir şey hissediyorum 😊 ama tekme mi değil mi bilemedim
gunesveguney Feyzayim ilk hamileliğimde 18. Hafta da hissetmiştim şimdi 16. Haftadayım hissediyorum 🥹