Feyzayim Kızlar tam olarak 18+6 yız iki hafta sonra detaylı içinde randevu alacağım kısmetse, henüz ilk gebeliğim diye mi bilmiyorum hala bebişin hareketlerini hissetmedim siz ilk ne zaman hissetmiştinizz🥰
Fatmadmr37 Feyzayim ilk gebeligimde 16. Haftada hissetmeye başlamıştım zaten çok hareketli bir bebekti onun da etkisi vardır belki. Şimdi 2. Gebeligim 9. Haftamdayim sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini ❤
07-humeyra Feyzayim 11 de cok uzuntulu oldugumda hissetim 13 de ara ara daha net 14+4 olduk daha sık ama sikintiliyken daha fazla hjssediyorum
2Princess1Mom Feyzayim İlk bebeğimi 19 haftalıkken hissettim hiç unutmam 🥰 şimdi 14+6 haftalık daha küçüğüz tık yok 🤭
Feyzayim Fatmadmr37 ay16 mı🥹 bünyeden bünyeye değişiyor heralde bazısı 12 diyor bazısı 20. Sizin de kuzunuz sağlıkla gelsin inşallah🥰
Feyzayim yeni_anne2 ne güzel 🥹🫶🏻 o kadar çok hevesle bekliyorum kiii inşallah ben de sağlıkla bir an önce duyarım🥰
yeni_anne2 Feyzayim aminn inşallah Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊🤲🌸
Feyzayim 07-humeyra sanki size teselli veriyormuş gibi öyle düşünün🫶🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
DogaMom 07-humeyra 11. Haftada bebek 8 gram kadar oluyor hissetmeniz pek mümkün görünmüyor. Çatlak oluşumunda karında kaşıntı gibi bir his oluyor onunla karıştırmış olabilir misiniz siz
Feyzayim 2Princess1Mom maşallah umarım bende bir an önce hissederim🥹🥹 Allah evlatlarınızı size bağışlasın ne güzel ikinci gebelikler daha erken hissediliyormuş diye duydum ama🥰🫶🏻
Cnhavva Feyzayim bende 15 16 gibi ufak hissetmistim balik kayiyo gibi ama anlayamamistim doktorum da daha erken demisti ama kisiden kisiye degisiyo demekki suan 23 haftayiz o zaman ki hissettiklerim de bebekmis simdi anliyorum hatta disardan bile belli oluyo bi kac haftadir
2Princess1Mom Feyzayim Amin cümlemizin evladını bağışlasın 🤲🥰 bazen pır pır birşeyler oluyor ama emin olamıyorum bebek mi bağırsak hareketi mi diye. Daha küçük bağırsaktır diyip kendimi bastırıyorum 🤭
Ewy Feyzayim ben de dün post açmıştım sanırım bu konuda 19+4 oldu ve bugün hisssettim. Pıt pıt şeklinde dedikleri gibi mısır patlaması gibi bir vuruş. Tam anlamlandıramıyor insan
tanhc Ewy o kadar tabir duydum ama bugün benim de hissettiğim mısır patlaması gibi bir vuruştu. ben de 19+5′im. çok güzel açıkladınız neye benzediğini bulmaya çalışıyordum ben de. 😁🧚🏼♀️
Feyzayim 2Princess1Mom hamile kaldığımdan beri aynı bağırsak sorunları bende de var, olunca umarım bağırsak hareketiyle karıştırmam😄😄