hamcokelek33 25ten bildiriyorum, 15-25 haftalar arası muhteşemmiş, dolap düzenlemeleriniz vs ne yapabiliyorsanız yapın. Bu hafta itibariyle kendimi o kadar ağır hissediyorum ki, tekmeler vs de başladı geceleri uykuya dalmakta da zorlanıyormuş insan😓
Merymmm11 MinikBrokoli benim de 13 aylık oğlum var 🤭 keşke unutabilsem bende ama unutamıyorum cidden sabah bulantılarım çok fazla geçer gibi oldu ama geçmedi 🥲
2Princess1Mom Merymmm11 14+6 geçen hafta cuma gittim doktorum kıza benziyor dedi. 🤭 Tabi duramadım bugün tekrar gideceğim inşallah net birşey söyler. Gündüz kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama gece uykusuzluğum başladı, bacak ağrılarım oluyor. Daha şimdiden ağırlaştım galiba bacaklar götürmüyor 🤭😅
Merymmm11 2Princess1Mom bacak ağrın olduğunu söylersen magnezyum verir o şekilde geçiyor genelde ☺️ belli oldu mu cinsiyet 🌸
gizzzy35 Merymmm11 Galiba genel olarak erkek bebek hamilelikleri rahat geçiyor benim iki hamileliğimde öyleydi 🫣 kilo almadım ama iştah olayım da normal benim 😁
MinikBrokoli gizzzy35 benim ilk gebelik kızımdı süperdi ne ağrı ne mide bulantısı çok rahat ve güzel geçti 😇 ama şimdi ne yesem midem bulanıyor
Merymmm11 pskdanisman1anne ben kilo almadım ama kilo verdim 🤦♀️😂 göbeğim ilk hamileliğe göre Baya bir belli 🫠
Alyel94 Benimde koku ve bulantı var yediğim tek şeyler çorba bol yeşillik cacık yağsız tavuk göğsü 🙅♀️ cinsiyetimiz erkek ne zaman geçer bilmiyorum
Nesy 16+0 bugün olduk salı günü kontrolüm var cinsiyeti o zaman öğreniriz inşallah🙏🏻 kızlar 1 hafta 10 gündür her gün başım ağrıyor parol içmekten midem bulanıyor artık. Hamilelik öncesi migrenim vardı ama hiç böyle aralıksız her gün migrenim tutmadı. Sebebini anlayamıyorum yaşayan var mı?