gizzzy35 Merymmm11 Hiç hamile değilmişim gibi geçiyor başından beri 🫣 Bir oğlum var 2.5 yaşında plansız bir gebelik oldu bizim sürpriz ve cinsiyetimiz erkek 💙 Çok mutlu oldum oğluma arkadaş olacagi için çünkü erkeklerle çok iyi anlaşıyor 🥹
GirlandBoy_Mom Merymmm11 15+2 oğlum oluyor 🐣💙biraz zor geçiyor mide bulantısı bişeylerden tiksinme ne zaman geçicek bilmiyorum 🥲
pskdanisman1anne Hala öğrenmedim 😅 bana cinsiyet partisi yapın dediğim için doktorum 16. Haftada söyleyeceğim o zaman kesin olsun dedi 😂 16+6da randevumuz var 🌸
Merymmm11 pskdanisman1anne ayy hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınızı alın inşAllah. Bizim de çarşamba günü kesinleşecek 😍 12. Haftada kız gibi dedi bakalım 🌸
MinikBrokoli Merymmm11 mide bulantısı olmasa gayet iyi aslında, 2 yaş kızımla ilgilenmekten unutuyorum bazen. İşe dalıyorum bir yerime ağrı girince hemen bırakıp uzanıyorum 😂😂
1234kade Merymmm11 ya anlamadım ki özelede gitti söylemedi devlette biraz daha beklim dedim bari kızım 13 oğlumu 12 haftalık öğrenmiştim bu tam bir gizem oldu
Merymmm11 defnevedoruk bende aynıyım sabah bulantılarım çok oluyor 15+4 olduk 🥹 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
Merymmm11 gizzzy35 ay maşAllah ne güzel, bende oğlum da öyleydim hamile değildim gibi 25 kilo aldım 😂
gizzzy35 Merymmm11 Galiba genel olarak erkek bebek hamilelikleri rahat geçiyor benim iki hamileliğimde öyleydi 🫣 kilo almadım ama iştah olayım da normal benim 😁
Merymmm11 MinikBrokoli benim de 13 aylık oğlum var 🤭 keşke unutabilsem bende ama unutamıyorum cidden sabah bulantılarım çok fazla geçer gibi oldu ama geçmedi 🥲