Meldadlk 2 gün önce spinal sezeryan oldum ameliyathaneye alındıktan sonra anestezi uzmanı olsun drunuz sizi rahatlatıyor önce muhabbet ediyorlar sizi oturur şekilde başınız önde duruyorsunuz belinizden bir iğne vuruluyor ve hiç acımıyor (ki ben iğneden çok korkarım) o an ayaklarınız ısınmaya başlıyor ve size soruyorlar zaten o an hemen sizi sırt üstü yatırıyorlar tepeden az bir şey görünüyor sadece ben hafif hissettim o an söyledim hissediyorum diye bayılmışım sanırım sonra gözümü açtığımda bana miniğimi gösterdiler onu çıkardıktan sonra sizi dikmeye başlıyorlar ama hiç his olmuyor sanki başkasının vücuduna bakmış gibi oluyorsunuz sonra odaya çıkardılar ve her şey bitiyor ayaklarınızı hissetmeye başlayınca ağrınız başlıyor ama serum takılı zaten ağrı kesici veriliyor bi 5-6 saat sonra sizi giydirip yürütüyorlar o an yere bakmayın baş dönmesi oluyor biraz yürüyüp yerinize yatırıyorlar.Velhasıl kelam belden iğne vurunca felç kalınıyor kısmına inanmayın genel anestezi çok daha ağır ve ayılma süreci daha uzun spinalde bebeğinizi emzirirken kendinizdesiniz en güzeli bu. Hayırlı doğumlar 😊