Esraburhnkulu Burcum91 ben geçen sene doğum yaptım kullandım gerçekten mükemmel bişey almalısın kesinlikle.suan tekrar hamileyim ve alicam allah izin verirse
Neroizm Burcum91 pakedini acamayacaksiniz ki neyini gormek istiyorsunuz? İnternette gorsellerine bakip siparis verseniz daha hayirli bence cunku eczanelerde marketlerde filan baya pahali diye biliyorum.
Burcum91 Neroizm o.anlamda demedim.guvenemiyorum nettem almaya.o.manada dedim bende biliyorum.paketin icini acamayacagimi ilahi sende😂 tesekkir edeeim canim yinede
Neroizm Burcum91 ben her ihtiyac duydugumda netten aldim belli basli sitelerden alirsaniz bence sorun olmaz. Trendyol’dan gonul rahatligiyla alisveris yapiyorum sahsen ama siz bilirsiniz.
Yeniievli Burcum91 Hayır düşmüyo bi sürü kilot almıştım hiç birini kullanmadım :) kanamam çok değil ama yinede kullanıyorum sızdırmasın diye.çok rahat valla :)
Burcum91 DrElf ben daha yapmadim canimda bence yeter ya bi paket aliriz somralari zaten orkid alcam ben uzun gece onu kullanicam devam.ederse kanamam sende oyle yapabilorsin