Gizemnur1111 Kızlar şeker yüklemesi haftalarına girdim normal kadın doğumdan randevu alıp gitsem ve aç olsam aynı gün şeker yüklemesi de yapılır mı yoksa bi daha mı randevu veriyorlar bilgisi olan var mı
Mrvsmt2502 Gizemnur1111 anı gün yapılır rabi genelde 50. Mg yükleniyor açken ve 1. Saat veriyorsunuz kan.
Gunduzanne Gizemnur1111 aynı gün yapabiliyo sadece akşam 11 den sonra bişey yeme bide en erken saate randevu al. 50 mg isterse 75 verirmisiniz diye söyle eğer 50 de yüksek çıkarsa git 100 mg yap diyo birsürü şeker almamış olursun vucuduna. Direkt 75 iste
Kuumsaal77 Gizemnur1111 bende bunu bilerekten sabah saatine aldım, doktorda söyledi bende o yüzden erken geldim dedim. Aynı gün yaptım testi 25+5ken
Gizemnur1111 Mrvsmt2502 hastane uzak olduğu için ve randevu sorunu olduğu için aynı gün halletmeyi istiyorum ama yaparlar bence de 24-28 hafta araları dimi
Mrvsmt2502 Gizemnur1111 evet o haftalarda yapılıyor. Benim aynü gün yapılmıştı ama erkene randevu alın
1prens_1prensesannesi_ Gizemnur1111 ben 24. Hafta basında normal randevu için gitmiştim sordum gelmişken yapalım dedi 50 mg yaptı çok şükür bir sorun çıkmadı canım yapar bence
Gizemnur1111 Mrvsmt2502 tamam öyle bulmaya çalışayım aç gideceğim başka dikkat etmem gereken bi şey var mı aklınıza gelen
Mrvsmt2502 Gizemnur1111 bir gün önceden dikkat etmeye başlayın abur cubur meyve tatlı vs yemeyin sadece pek yapılacak bir şey yok
Mrvsmt2502 Ayscam hayır kadın doğumda yapılıyor yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderebiliyor. Gizemnur1111
Ayyildiz1 Kuumsaal77 merhaba, kadın doğuma mı aldınız randevuyu? Birde bazı yerler o içilen şeyi bize aldırıyormuş nasıl yaptırdınız siz
Kuumsaal77 Ayyildiz1 evet kadın doğuma aldım, kan verme yerine gittim içeceği eczaneden alacağımı söylediler gittim 95₺ ye almıştım. 1 saat sonra ve 2. Saatide kan verdim bu şekilde oldu