asena9 Bernaydiii omega 3, folik asit, vitamin ve mineraller içeren bir takviye, bebeğin sağlıklı gelişebilmesi ve annenin de daha zinde hissetmesi için çok faydalı bir ürün🤍
Bernaydiii asena9 bana doktorum magnezyum omega verdi ben bu grip hastaliklarfan korunmak icin isticem de o tarz bisey sandim teşekkür ederim
TugbaRuzgarGorkem Slntstn bayaaa bi geç gördüm de çatı muayenesinde belli olcakmış o 37de yapcam dedi, normal istiyoeum şimdilik bi aksilikte gözükmüyo. 33+1e geldik
TugbaRuzgarGorkem Slntstn ay yeni gördüm. Şimdilik normal diye ilerliyoruz ama 38hafta başında çatı muayanesi yapıyormuş o zamana kadar net bişi diyemiyolar son dk sezeryana dönebiliyo malum ama şu an için normal doğumu engelleyen bi şey yok şükür
toocce vasmandara 12. Haftaya kadar sadece ocean folik asit kullandım, 12 haftadan sonra ocean mummy ‘ye geçtim ekstra bir şey kullanmıyorum :) tsh ‘ımı 2-2,5 arasında tutmak için euthyrox 25mg kullanıyorum ek olarak 🫠
1oglanannesi vasmandara banada multivitamin multimineralar yazdı bıtek denklestırıb alamadım henuz folik asit kulanıyorum sımdılık 🥲
fyzbrk Ocean Mummy, Ocean Microfer ve Ocean D3 K2’yi kullanıyorum. Ocean markasını sanırım sadece özel yazıyor🤔Devlet hangi vitamin markalarını veriyor acaba bilen yazabilir mi
hamcokelek33 Laydyg ben bütün hamileliğim boyunca sprey kullandım neredeyse. Ama bir ara o kadar çok düşmüştü ki iğneye başlamak zorunda kalmıştık