Zeynep1401 2Princess1Mom doktor banada coledan d vitamini yazmıştı reçete de gördüm ama eczaneci d3 total vermiş ikisi aynı işlevi mi görüyor acaba Siz ne kadardır kullanıyorsunuz dokoturunuz mu verdi size de. Recetesine baktığımda gerekli olmadıkça hamilelik döneminde kullanılmaz yazıyor çünkü
2Princess1Mom Zeynep1401 İkiside aynı işlevde sanırım eczane coledan elinde olmadığı ın d3 total vermiş olmalı. Benim doktorum kendisi yazdı daha 1 hafta olucak kullanmaya başlayalı geçen hafta cuma yazmıştı.
Alavya vasmandara merhaba. Şuan 20 haftalığım. Demir ilacı Ocean d vitamini Elenatal 2 hamilelik hapini kullanıyorum her gün. 17 hafta civarı benim de akşam yorgunluklarim artmisti. Demir ve Elenatal başladıktan sonra kendime geldim resmen ✨
Rmak1100 bereninannesi__ karın ve kasık bölgesinde ara ara bıçak saplanması gibi kramplar oluyordu Gülerkende aniden giriyordu kramp, doktora söyledim o da magnezyum ve fitil verdi kramplar için şuan dediğim gibi 2 gündür kullanıyorum kramplarım olmuyor
tomrisinaannesi Smile0 sanki tavuk bulyon gibi kokuyor biraz kokusu var ama ben seviyorum hemen yutarsanız çok hissetmiyorsunuz
AybenYB vasmandara ocean mummy multivitamin, wellcare magnezyum ve demir takviyesi alıyorum, folik asit 3. Aydan sonra önerilmiyor diye biliyorum o yüzden doktorum bıraktırdı bana, 17+3teyiz
Hayat1990 Yenigebes bebde ilaç yanlısı değşlim ama kan değerim düşük b12 89 du feritinde düşüktü d vitamini bilmiyorum ne durumda anşdeb basan yorgunluk el ahak boşalmaları başları 2 gündür ilaçları kuşlanayımmı bilemedim
Denizkizi16 Pregnom takviye edici multivitamin Demir için maltofer fol D vitamini için ise colefol kullanıyorum
Slntstn Yenigebes bu vitaminler bebek için değil bebek zaten senin vücudundakilerden alıyor vitaminler ilaç değil senin için takviye AybenYB folic asitin fazkası iyi değil zaten ama
Tpbebekli95 Haftadayız Baştan beri letplus folik asit ve magnezyum kullanıyorum bu hafta da d3k2 başladık