poyrazmom_ vasmandara günde 2 kere demir gyno ferro sanıl alıyorum 1 er tane de omega3 innate ve magnezyum mikrobone k 29. Haftadayım 🤗
Nihal_- Armefol plus vitamin kullanıyorum 550 liraya aldım Demir ilacı fertamir devlet yazdı ayrıca d vitamini coledan d……fakat iyi gelmedi bu ilaçlar bana mide bulantısı ve kusma yaptı ne yapacağım bilmiyorum 22 haftalık hamileyim
hatice_aygun2 vasmandara ne siz sorun ne ben söyleyim artık haptan sıkıldım 🤣🤦kan ilacı magnezyum kalsiyum d vitamini bunlar doguma kadar kullanılacak,geçende idrar yolu enfeksiyonu için verdi iki hap dolu yani sürüsüne bereket 🤣🤦
Deleted33000 bereninannesi__ senle günlerimiz aynıymış bende 16+6 dayım sadece ocean mumy kullanıyorum haftaya randevum var başka vitamin verir mi bilmiyorum
Girlmama vasmandara elenatal 2, gynoferon, magvital, calci magnesium d3 31. haftamdayım ama uzun süredir bunları kullanıyorum
Deleted33000 Magnezyum tahlilleri göre mi veriyor doktor yoksa kendi mi yaziyor hatırlamıyorum doger çocuklardan
ayseayseaysee Deleted33000 genelde kramplar olduğunda, kasık ağrısı olduğunda veriyor. Ben 12 li haftalarda kasık ağrısı çok yaşamıştım o yüzden vermişti
xEndless vasmandara 22. Haftadayım feramat kan ilacı, d vitaminini damlası ve elenetal 2 kullanıyorum henüz magnezyum vermedi doktorum
Rmak1100 bereninannesi__ bende 15+4 ün bende aynı şekilde kramplardan dolayı magnezyum kullanıyorum 2 gündür ve multivitamin🙏🏻
Deleted33000 ayseayseaysee hmm benim en başta düşük tehlikem vardı agrilarim da oluyordu ama hiç yazmadi doktorum bu gidişimde saracagim bakalim
2Princess1Mom vasmandara 14+5 haftalığım🥰 D vitamini damla (D3 Total) Multivitamin ( Prenelac) Kan sulandırıcı iğne ( Enox) Başka kullandığım bir ilaç yok şuan için 😊
Zeynep1401 2Princess1Mom doktor banada coledan d vitamini yazmıştı reçete de gördüm ama eczaneci d3 total vermiş ikisi aynı işlevi mi görüyor acaba Siz ne kadardır kullanıyorsunuz dokoturunuz mu verdi size de. Recetesine baktığımda gerekli olmadıkça hamilelik döneminde kullanılmaz yazıyor çünkü
Zeynep1401 asena9 banada coledan d vitamini damla verdi doktorum yazdığı reçete kağıdında coledan yazıyordu gördüm ama eczaneden d3 total isminde bi damla verdi acaba bi fark yokmu ikisi arasında sizlere de böyle bisey denk geldi mi
asena9 Zeynep1401 yani eczanede yoksa muadilini vermiştir ama sizi bilgilendirmesi doğru olurdu bans direkt coledan verdiler
Smile0 asena9 ocean mumy nasıl kokusu falan var mı ona göre almak istiyorum. Diğer kullandığım ilaç çok kokuyordu hiç kullanamadım.
tomrisinaannesi Smile0 sanki tavuk bulyon gibi kokuyor biraz kokusu var ama ben seviyorum hemen yutarsanız çok hissetmiyorsunuz
Melike1001 vasmandara elenatal 2, feramat demir ilacı, magvital magnezyum ve coledan d vitamini kullanıyorum her gün birer tane d vitamini sadece 8 damla