Baharkle Bugün kese göründü ama çok küçük yarım ml dedi,kese biraz yukarda dedi öyle olan varmı tedirgin oldum biraz. 2 hafta sonra gel dedi
Gizem1504 Baharkle gözünaydın canım bence zamanla düzelir daha küçük olduğu için sen folik asidini içmeyi ihmal etme❤️
ecelif90 Baharkle bana doktor kanala yeni yerleşmis dedi ne zaman belli olur ki ona gore gitmek istiyorum doktora dun basim donuyorum halim hic yoktu
bulutsm Olabilir bence bu tür şeyler bazılarının kesesi küçük demişler başta sonra gayet sağlıklı gebelikleri ilerliyordu buradan çok duydum. Endişenelenme beslenmene dikkat et ve dediği zaman gidip bebiş varmı kontrol ettir💗
Mommysangels Baharkle ya bende şu an 4+1im ne zaman gitsem diye düşünüp duruyorum biraz cok kafamda kurmaya başladım ya kese yoksa falan diye
Baharkle Mommysangels 5 6 haftalık git bence görünmüyormuş şimdi 2 hafta sonra gel dedi bebek görünürmüş inşallah 🙏
Mommysangels Baharkle yaa çok teşekkür ederim o zaman biraz daha bekliyeyim. Kan vermişmiydiniz siz daha öncesinde? Uygulamada doktorların sağlık ocağında sürekli 2 günde bir gel falan diye yazmış arkadaşlar benim içinde sıkıntı olabiliyor sürekli gidip kan vermek ve iğne fobim var tabi eşşek gibi veriyorum bazen ama gidene kadar ödüm kopuyor 🤣🤣
Baharkle Mommysangels ben testte pozitif görünce reglin 2. Günü kan verdim 235 çıktı beta 1 hafta sonra geldi oda pazartesi oluyor yine giderm çünkü enfeksiyonda çıkmıştı. Bugün randevu almıştım gittim işte göründü kese size ne dedi sağlık ocağı
Mommysangels Baharkle benim test dün pozitif çıktı bugünü de sayarsak 2 gün gecikme oluyor henüz daha gitmedim sağlık ocağına yarın gitsem sanırım pazartesiye anca açıklanır sonuçlar🥺yarın randevu bulursam gitsem mi ki diye düşünüyorum direk kadın doğuma
Ceku256 Ben de keseyi gördüm sonunda ama benim bebiş 4+4 çıktı. 5+1 değilmiş . Artık kesenin büyümesini gözlemleyeceğiz
Ceku256 Mommysangels valla bilmiyorum ki benim son adet tarihim 18 Aralık ben uygulamalara bakıp 5+1 keseyi görürüm diye geldim doktorum karından ultrasonla baktı 4+4 dedi bende bi afalladım hatta dedim uygulamada 5+1 di. Uygulamalar öyle gösteriyor ama önemli olan döllenme dedi yani kese bariz gözüküyordu milimini unuttum.
zbydslck Mommysangels canm 4+6 da benm görünüyordu geçen hafta. Gittiğimde kese vardı ama çok küçük çok yeni dedi. Önmzdeki hafta cuma gidicem bakılcak. Kalp atışları 8. Haftada falan netleşiyor
Baharkle Ceku256 ben devlete gittim haftasına birşey demedi uyumlu mu acaba kaç ml miş seninki benim 1 cm bile yok yeni dedi yarım ml dedi ama kese yukarda dedi büyükçe iner inşallah
Mommysangels Ceku256 yaaa vardır bunda da bir hayır Rabbim sağlıjla gucağınıza almayı nasip etsinn💕 Tabi doğru birde döllenme gününe bakıyor bende 4+1 diyorumda belki daha büyüktür cünkü testi adetimden 6 gün öncesi yapmıştı yine de çıkmıştı