imcakir olivia77 hiç belli olmaz canım benim kadar çıkar bence ama ben daha hassas bi testle yaptım 5 üstü çıksın yeter 🙏🏻
Nuriay olivia77 keske gitmeseydiniz. adetine çok var kanda az bi miktar çika zaten bu sefer de katlanacakmikimyasalmi olacak kaygisi yaşiyicaksiniz. hiç degilse iki gun bekleyib teztinizi yenilerdiniz koyulaşma varsa kan verirdiniz
seynepon olivia77 merhaba yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ve regle kaç gün var? Benim yumurtladan 12 gün geçinde kanda 5 çıktı, bata 5 gün vardı bence erken
seynepon imcakir merhabalar tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza alın kaç gün geçmişti bu değer çıktığında benim bata 2 gün dün 34 çıktı ilkinde 5. 🙏🏻
olivia77 seynepon ben bedenimdeki yumurtlama belirtileriyle hareket ederek o günü ve sonraki günü değerlendirdim onların üzerinden de 11 gün geçti reglime de 1 hafta var
Meridaily seynepon benim yumurtlamadan 13 gün geçti bugün. Dün test yaptım negatifti. Bata 4 gün kaldı, umut var mı sizce hala🥺
olivia77 imcakir sanmıyorum bu saatten sonra yükseleceğini ya illa 3-5 bi değer çıkardı herhalde reglime 1 hafta kala bilemedim
seynepon olivia77 bekleyelim 14. Gün kanda daha net çıkıyor geçsin günü en azından inşallah güzek haberi alırsınız🙏🏻
seynepon imcakir hiç bilgisizim inanın cumartesi tekrar kan vereceğim biraz araştırma yapmam gerek bulunduğum yer deprem bölgesi dr yakınımda değil süreç doktor araştırması gerekiyor son adetin 27 aralıktı 3 hafta hamile gösteriyor ama yumurtlamam 8 9 ocaktı 10 ocak çatlama, siz ne düşünüyorsunu
imcakir olivia77 bilemedim ki canım geç dölllenme de olabilir Hayırlısı neyse o olsun inşallah sıkma canını sende 🙏🏻🌸
Nuriay olivia77 adet gecmeden testim kaz gez negativ oldu hatta adetden 6 gun sonra pozitiv oldu boyle umutsuz olmayin
olivia77 imcakir seynepon Ovulasyon kitlerinden sipariş verdim şimdi bidahaki ay onunla denicem demekki gününü tutturamadım bu ay
seynepon Meridaily belirtilerinizi dinleyin çok fazla yorum okumustum geç döllenme ile adet 5 6 gün geçince müjdeyi alanlar var inşallah rabbim gönlünüze göre versin💐
Meridaily seynepon 2, 3 gündür adet olacak ağrı vardı bugün daha hafif. Göğüslerim bir hassas bir normal. Anlayamadım, inşallah öyledit çok umutluydum bu ay, ovülasyon takip ettim ve gün aşırı değerlendirdim. İnşallah Rabbim nasip eder 🥹🤲🏻
imcakir olivia77 bazen ne yapsan olmuyır stres yapma Ben bu ay ovülasyon yapmıştım evet ama Bundan öncesinde hatta önceki gebeliğim de hiç olmadı hatta ilk gebeliğim en beklemediğim inanamadığım ay oldu 🌸
imcakir seynepon benimde aynı🌸 İnşallah bulursunuz 🙏🏻 benimde kürtaj olduğum doktor gitmiş üzüldüm Biz aynıyız bu arada 🥰 Benimde 28 Aralık son adet, 10-11 pik gördüm 🌸 Ya ben açıkçası şey düşünüyorum en erken 7 Şubat gibi gitmeyi düşünüyorum dayanırsam Çünkü daha önce ki gebeliğimde yok kese bekle yok bebek yok 10 gün sonra gel çok yorucuydu.. Gerçi geriden geliyorduk hep belkide ondan sonlandı ama Hesapladım battan ortalama 10 gün sonra kese 10 gün sonra da bebek ve kalp atışı duymuşum 20 gün yani nerdeyse Hadi 2 hafta diyelim ondan 7 si düşündüm Ama ilk gebeliğim kürtaj olduğu için de korkuyorum ters bir şey olur mu diye bakalım🙏🏻