betulkprn Merhaba 6+2 haftalık hamileyim ara ara panikatak yaşıyorum 1 senedir durumum gayet iyiydi bugün tekrar yaşamaya başladım benim durumumda olan hamileler var mı ilaç kullanan var mı nasıl baş ediyorsunuz 😔
Aysenur_0046 betulkprn bende gebelikten önce oldu ama kaygı bozukluğu benimki galiba en ufak bi baş ağrısı falan olsa yoksa beyin kanaması mi diyorum ne olsa hep kötü düşünce geliyor aklıma ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kafamı başka şeylere yormaya çalışıyorum yoksa aklıma hep kötü düşünceler geliyor kendi kendime panik yaratıyorum mesela 22 haftalık gebeyim nefes darlığı oluyor burun tıkanıklığından ona bile stres oluyorum rahat nefes alamadığım için
Aysenur_0046 betulkprn mesela kızımı parka indirsem bi korku oluyor ya disarda birsey olursa diye korkuyorum kaygilaniyorum otobüse binsem nefesim daralıyor gbi oluyor vs hayatım olumsuz etkileniyor açıkçası
0935 Bende ilaç kullanıyordum hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım panik atak geçire geçire 9 ayı atlattım mecbur yarın doğuma gideceğim sevdiklerinizden destek alın çok sık yalnız kalmayın doktorlar ilaç önermiyor ama çok zorlanırsanız risk alıp kullabilirsiniz yaşamayan bilemez Allah yardımcınız olsun doğurduktan somra ilaçlarıma başlamayı düşünüyorum bir şekilde 🥺
betulkprn 0935 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah yardımcınız olsun çok zor Rabbim dermansız dert vermesin Amin🤲🏼
Bengizo Hamilelikte tetikleniyormus benimde tekrar başladı maalesef yapacak birsey yok, sürekli evham yapıyorum ve sürekli tedirgin haldeyim nabzım hızlanıyor bazen nefesim daralıyor yalnız değilsin merak etme🌸
betulkprn Bengizo hiç iyi değilim ağlıyorum hep dünden beri arttı psikiyatriye randevu aldım ilaç durumunu biliyor musunuz veriliyor mu
Noluyoya Merhaba bende de kaygı bozukluğu ve panik atak var hamilelikten önce bi süre ilaç kullandım iyiyidim ama hamilelikle birlikte hepsi geri geldi haftada en az 2-3 kez atak geçirip sonraki günlerde yine olur mu korkusuyla bebeğimin mutluluğunu daha yaşayamadım. Doktor biraz daha dayanmamı söyledi dayanamazsam lustral başlayacak o bebeğe çok geçen bi ilaç değilmiş etkisi kanıtlanmamış ama yinede biraz dayanın dedi pasiflorayı duydunuz mu doktorum söyledş banada şurubu varmış bitkisel bi içerikmiş bunu kullanan çok hamile varmış bi süre bunu kullanalım dedi alacağım bende onun dışında kafayı sürekli meşgul etmeye çalışmak ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor :(
betulkprn Noluyoya pasiflorayı duymuştum psikiyatri yarın için randevu aldım ilaç verir mi bilmiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum korku hali huzursuzluk durumu içimde bi sıkıntı hiçbir şeye kafamı veremiyorum Rabbim yardım etsin bizlere çok zor durumdayım
betulkprn Noluyoya nerde yaşıyorsunuz doktorunuzla bende görüşsem inanın şifa kapısı arıyorum durumum kötü