imcakir Zdiyebiri bakim canım hemen Predictor o yüzden eminim ilk gebeliğimi de bununla öğrenmiştim Bunda yalancı pozitif olmaz diye düşünüyorum
Nazli_3009 imcakir ayy çok sevindim yaaa aynı dönemde zor şeyler yaşamıştık senin adına çok çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh❤️ ben de şubat ayın da deneyeceğim umarım en kısa sürede ben de aynı haberi alırım 🥺❤️🥰
imcakir Nazli_3009 evet ya görünce seni hemen duygulandım zaten 🥲🙏🏻 inşallah canım hemen sende güzel haberler alırsın🌸🌸🙏🏻🥰
Baliimsid imcakir ya konuşmuştuk pozitif olabilir neden olmasın demiştim 🥲🥲🥲çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah ♥️♥️
Neboss imcakir hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🥰🌞 bizlerede dua et canım 🌸❤️
imcakir Neboss amin canım inşallah Allah hepimize sağlıkla güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🥰
Mor-kelebek imcakir çok sevindim canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın 18 Eylülde bende kürtaj olmuştum aynı donemlerde konuşmuştuk formlarda ismini görünce çok sevindim hayırlı uğurlu olsun 🌸🌸❤️
imcakir Mor-kelebek evet canım 🙏🏻 çok teşekkür ederim inşallah sizlerede allah en kısa zamanda hayırlısını nasip eder sizde güzel haberler verirsiniz 🙏🏻🌸
Mor-kelebek @imcakir inşallah canım 🌸 hangi testi kullandın benimde bat 27 ama hiç bir belirti umutta yok bu ay nasip bakalım