Tugbis3232 Hulya_Bal çok sağolun teşekkür ederim böyle yorumları okumak gerçekten iyi geldi 🥹 Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun rabbim zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Kartanesi-24 Tugbis3232 ne demek rica ederim 🌸 cuma günü de bence kan verin 2 günde artış önemli çünkü, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻
Tugbis3232 Arkadaşlar merhaba en son çarşamba kan tahlili vermiştim 181 çıkmıştı bugünde verdim 1463 çıkmış ☺️
Eda42_ Tugbis3232 Maşallah ne güzel artırmış gözün aydın olsun cuma günü alttan bakınca kese görünebilir görünmez ise de endişe etme daha küçüktür bak ne güzel Moral verdi arkadaşlar iyi düşündün iyi olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
Tugbis3232 Eda42_ Eda42_ ay teşekkür ederim aynen öyle Allah razı olsun onlardan moralimi yükselttiler yoksa geçmek bilmezdi bana o 6 gün 🥹🥹
Eda42_ Tugbis3232 Şimdi daha güzel umutlu geçer 3 gün inşallah herşey yolunda gider Keseyi de görürsün
Sema_4426 Tugbis3232 sağlık ocağında çok anlamıyorlar canım benimde 108 çıkmıştı gebelik oladabilir olmayadabilir gibi saçmalamisti. Artışın iyi görünüyor hastaneye gitmelisin içinde rahat eder birdaha kanda bakarlar kesinleşir inşallah 🥰
Tugbis3232 Sema_4426 aynen canım illa bi doktora gitmek gerek ☺️ dün gittik ve keseyi gördük hayırlısıyla 🥹
Eda42_ Tugbis3232 Gözün aydın olsun canım çok şükür ne güzel iki hafta sonra da bebeğini görürsün inşallah bu kadar olduysa şükür bundan sonra da olur inşallah