mrshavva Sena_1997 hareketleri o haftalarda azalabiliyor ilerleyen zamanlarda eskisi gibi hatta hareketli oluyor yani Benim öyleydi
Sena_1997 Yasemincifci galiba günde en az 10 diye biliyorum haftaya kontrolum var doktoruma o zaman soracam
MinnakBebegim OgretmenEva neyi atarim canim cikolatayimi oglen yidim hala tik yok uyuncada olmazsa yarinda tezi yok yicem
Ecekse Sena_1997 bazen duruşundan da oluyo sanırım 29.haftada döndüğünü hissettim 1 hafta boyunca çok azdı hareketleri sonra yine döndü ve şimdi 31.haftada eskisi gibi hissediyorum. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız tabi yine doktora gidebilirsiniz
Yasemincifci Sena_1997 sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin mevlam en ufak bi olumsuzluk bizi cok kötü hale getiriyor
idilim21 MinnakBebegim Canım senin olmaması normal genelde 22. Haftadan sonra hissedebiliyorsun hareketlerini tabi bu herkeste değişiyor . Çikolataya gelince farketmiyor bn genelde Nutella yiyorum 😊
MinnakBebegim idilim21 gercektenmi 22 haftada atarmi artik??? Ben atmasini cok isdiyorumm yaaa 😣😣😣😑😑bebisimi artik hissetmek isdiyorum😣cikolataya gelince ben en xok fdikli sevdigim icin evde hep o bulunur😍