Ben 2 ay önce sezeryan oldum. Öncelikle burdaki yorumları okuyarak gittiğim için kolay geçeceğini ve ağrı kesici aldığım için ağrım olmayacağını düşünüyordum ama hiç umduğum gibi olmadı. Bu acıya hazırlıklı olmadığım için belkide çok zorlandım. Tabi sizin belki kolayda geçebilir ama acıya hazırlıklı gitmenizde fayda var. Spinal iğnesi gerçekten hic acıtmıyor çünkü öncesinde uyuşturuyor o bölgeyi. Benim ameliyattan çıktıktan 3-4 saat sonra 1 saat boyunca dayanılmaz bir ağrım oldu. Sanki canlı canlı yakıldığımı hissettim öyle bi acıydı. Sonra ağrı kesicilerin etkisi olmaya başladı ve geçti bidahada o acı gelmedi. Ama ilk yürümek çok zordu ben o gün boyunca hep hemşire wcye götürdü çünkü kendim kalkamadım ayaga, onun yönlendirmesiyle kalkabiliyordım kendim kalkmayi deneyince cok acı saplaniyordu oldugum yerde kalakaliyordum. Ama mesela kendi basina kalkanlarda varmış belki sizinki öyle olur, ama benim gibi de olabilir ve eger öyle olursa bilinki bi haftaya gececek. Bi hafta sonra cok daha iyiydim ama o bi hafta hep öyle kalacaim diye cok korktum ve bu acıyı sadece benim cektigimi düsündüm o yüzden cok mutsuzdum cunku kimse bu kadar acı cektiginden bahsetmemişti bana.