Merve8155 Adetime bir hafta var ilk 5 dk da bu sekildeydi sizce var mi ben cok az bir cizgi gordum ama emin olamiyorum
Merve8155 Sevgilimmmmmmm bi tane daha test aldim yarin ilk idrarla yapcam eger biraz daha gozukurse veririm kan .erken ogrenmeye calisiyorum pihtilasma falan varsa onlem alinsin diye bi tane dusugum var cunku kalp atisi olmamisti ondan😐
mucizemom8 Merve8155 genetik test yaptırdınız mi inşallah vardır bebiş 🙏 düşügunuz kaç haftalikken oldu canim
Merve8155 Ayseee34 daha var canim belki degisir sonuc .benim icin de erken aslinda ama dayanamadim yaptim
Ayseee34 Ayseee34 ama her zaman 5 gün önden lekeler başlar sonra aktif kanama olur onu baz aldım 29 unda lekele başlayacak diye yapıyim dedim 😂😂😂
Merve8155 Ayseee34 uygulamad benimdd 10 gun gosteriyor ama erken yumurtlama gordum adetin 12.gunu sonrasinda 14 gun sayinca o senin adet gunun oluyormus.gecen ayda erken yumurtladim bu ay bat dan 2 gun daha erken oldum .suan o yuzden 1 hafta var adetime
Merve8155 mucizemom8 genetik test istemedi doktor ilk gebeliklerde olabiliyor dedi.9.haftadaydim 6 haftalik kalmis buyumemis
Merve8155 mucizemom8 yarini bekleyemedim biraz once yaptim tekrar ama istedigim koyulukta gorunmuyor cizgi😑 ilk yaptigimda daha belirgindi
mucizemom8 Merve8155 geçmiş olsun inşallah gönlünüzce olur benimde 6 hafta da kalan üç düşügum var da pihtilaşma bozukluğu çıktı o yüzden sormuştum