Cybele5 Smom ben de çok düşünüp gün aşırı ilişki ovulasyon vs takip etmiştim ve olmamıştı sonra hormon baktırdım prolaktin hormonu yükselmiş. Hamilelik olsun diye uğraşıp stres olunca kafaya takınca bu hormon yükseliyor bu da döllenmeye engel oluyor araştırın ltf. Ertesi ay düşünmeyi bıraktım takip etmedim tek seferde döllenme oldu çünkü kafam rahattı ne zaman olursa olur moduna girdim
Gamzeli_03 Adelon5533 çok önce yapmıştım İbrahim saraçoğlu’nun soğan kürü netten de baka bilirsin bir soğanı yıka kabuğu ile dörde böl küçük olursa daha iyi bir su bardağı kadar su ile kaynat sabah akşam iç öyle koku vs olmuyor rahmi temizliyor iltihap dan yaptığın dönem de bol su iç suyu aslında her zaman tüket doktorun biri suyun doğurganlığı artırdığı söylemişti şifa olsun inşallah hayırlı haberler ile gelirsin buraya
Gamzeli_03 acemii_anne Rabb’im buyuruyor tetbir senden taktir benden herşey bir vesile ağır bir sağlık sorunu yoksa soğan kürü rahîm temizliği yapıyor bu ve buna benzer alternatif tıpbi denesin olmuyor ise doktora gider Rabb’im herkese nasip etsin ve evet stres ve bebek aynı yerde barınmaz kesinlikle kafayı rahat tutmak lazım oluruna bırakmak lazım yoksa çok istediğin birşey imtihanın oluyor 🤲🏻
acemii_anne Gamzeli_03 Rabbim isterse hepsi bi vesile benim demek istediğim o. Ama ol demezse ne yaparsanız yapın olmaz. Kendim bire bir tecrübe ettim. Yani şunu yaparsan çocuğun olur bunu yaparsan çocuğun olur denen herşeyi ama herşeyi denedim ben. O yüzden yeter ki o ol desin ❤️
Sara_bebek Smom merhaba canim ikinci cocuguma hamileyim evlendikten 1 ay sonra hamile kadim ikinci cocugum surpriz oldu ilk cocugum 1 bucuk aylikti ikinciye bilmeden hamile kalmişim hamile kalmak icin hicbirsey yapmadim Allah sizede ummadiginiz yerden bebiş kismet etsin amin inşallah 🙏🥰 bide kucuk bir tavsiyem var hamilelik işini aklinizdan cikarin 1 ay duşunmeyin başka bişeyler duşunun bir bakicaksinizki hamilesiniz cunki beynimizle yumurtaliklarimiz bir birine bağli beynimizi sırf hamilelige yorarsak o is asla alinmaz 1 ay dusunmeyin bakin nasil oluyor
Pelinbb Smom ovülasyon günlerine dikkat ettim ilk 2 ay tutmadı 3. Ay oldu şükür düşününce stresten olmuyor net test ettim bunu 3. Ay olacağı varsa olur kafasına girdim ve oldu
GEBES3 Gamzeli_03 nasıl yaptınız detaylı analtır mısınız kullanma aşamalarınızı içerken korundunuz mu mesela 🫠
Gamzeli_03 GEBES3 ben olur diye düşünmedim aynı zamanda diyet spor da yapıyordum detox suları soğan kürü âdet sonrası yaptım galiba iki hafta sabah akşam 5 sene oldu siz netten İbrahim saraçoğlu’nun soğan kürü diye yazın orada detaylı anlatıyor
zehraakrsu25_ dheasım yüksekti, evleliğimin ilk ayı horman testi tekrar yaptırdım hamile kalamıcağımı söyledi doktorum bu yüzden korunmamı söyledi bi ihtimal olursa olsun dedi 2 aylık evliyim ve şuan hamileyim
dygsss Hiçbişey yapmadım oldumu olmadımı stresi zaten engel oluyor akışına bıraktım sadece hemen hamile kaldım
_rukiye_ Smom neler yapmadim neler ama hepsi bosmus 9 sene sonra tup bebekle hamile kaldim simdi kizim 3 yasina girecek ve kendiliginden hamile kaldim yani hersey nasip kismet insallah daha fazla beklemezsiniz Allah herkesin gonlune Gore versin 🤲
Hulya_Bal Smom 17 haftalik bir kaybım var maalesef.Amh dusuklugunden dolayi Tup bebeğe baslayacaktim. Bütün istenilen evrakları tamamladık raporum cikti.Eylul gibi sogan kuru falan yaptım ama etkisi oldumu olmadı mı bilmiyorum.Aralikta baslayacaktim tedaviye ama kimyasal gebelik yaşadım. Sonrasında dr tavsiyesiyle Protime women takviyesini kullandım rahmi gebeliğe hazirliyormus çeşitli hastalıklarda da kullanılıyormus. 11gun kullandım kanamadan sonra başlamıştım. Şubata erteledik tup bebegi ama Rabbimin mucizesi şuan 6 haftalik gebeyim ve bu gebeligimde normal yolla oldu . Yani kimyasal gebelikten sonra hamile kalmışım çok okuyordum ama benim olmaz diyordum. Olmazları olduran rabbime hamd olsun. 🤲
MinikBrokoli Smom regl oldukta iki gün sonra bir tane küçük soğanı soyup doğrayıp içine bir bardak su koyup kaynatıp ılıyınca aç karnına içmek (tadı çok kötü 👎🏻 ama değer ) ben iki gebelikte ondan yaptım oldu çok şükür
tazegebesss Smom Öncelikle daha önce tiroid yüzünden düşük yaptığım için 1 senedir değerimi düşürmek için uğraştım ve gebe kalmam yasaktı 2.30 altına düşene kadar sonra 3 ay adet olamadım doktora gittim doktorumdan pcos olduğumu öğrendim ve 6 ay daha gebe kalmamın yasak olduğunu söyledi tarlusal verdi 10 gün sonra adet olup gittim hormonlarıma baktı hiçbir sorun olmadığını söyledi ve pcos özel diyet yaptım inositol içeren folik asit kullandım o ara 1 ayda 10 kilo verdim 20 gün sonra kendiliğimden adet oldum yumurtlama günümde yeniden doktoruma gittim yumurtalıklarıma baktırmak için pcos azaldığını söyledi ve gebe kalmama izin verip bugünü değerlendir dedi ve diğer ayda hamile kaldım geç döllenme olduğu için hafta olarak küçük ilerliyor normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama 6 haftalık şuanda herşey dua etmekle ve çaba sarfetmekten geçiyor Allah hiçbir kadını evlatsızlıkla sınamasın dileyen isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🤰🏻👶🏻💙🩷🌈💫
anneolucam Smom bende doktoraa gittim eşimde bende soğan kürüde yaptımm tahlil test ne varsa yaptık ama bişey çıkmadı son çare aşılamaa araştırıyorum şuan ama içimde yinede bir umut var bu ay belki diye diye her ay böyle geçip gidiyor Allah herkesin kucağını doldursun 2.5 senedir uğraştım..