vasmandara Ben özelde de devlette de öğrenemedim, sizinki gibi plesentanın kapatmıştı. Detaylı ultrasonu bekliyorum 💛
Arzu19988 Zehraaklc ben 12+3te ozelde.ogrenmistim.kizim.baktirmamisti.ama cikolata yedim azda doktor elledi kipirdasin.diye bebek bakti ve soyledi
Zehraaklc Arzu19988 evet özel en azından biraz daha çaba sarf edip öğrenmeye çalışıyor devlette onu göremedim
Zehraaklc vasmandara bende öğrenemem diye gitmek istemiyorum özele . Detaylı ultrasonu beklemek de iyice meraklandırıyor beni
aslanmommy deletedmom43191 devlete gidiyorum 12 haftada doktor ben sormadan söyledi cinsiyetini sonraki her gittiğimde de söylediler erkek benim baya gösteriyordu çünkü ben bile ekrana bakarken gördüm 🫣
deletedmom43191 aslanmommy bazı devletler söylemiyor işte o sizin şansınız olmuş ben 3 gebeligimide sırasıyla 13 11 ve 9 hafta olmak üzere öğrendim o zaman kontrole gittim sordum soylendi
Zehraaklc aslanmommy hangi şehirde siniz acaba hastaneden ve doktordan doktora da farklılık gösteriyor herhalde
Zehraaklc deletedmom43191 ne güzel erkenden öğrenmek ama benim bebiş göstermiyor ya da doktor söylemek istemiyor 🤣
Zehraaklc Merveee6 ya 😍 birkaç kişi kendini göstermeyince nazlı kesin kız dedi ama ben başından beri erkek hissediyorum rüyamda da gördüm gönlümdeki de kız ama bakalım 🤍
Merve_kucuk Zehraaklc erkek hissediyorum rüyamda da gördüm Genelde tersi çıkıyor. Kızımda erkek görmüştüm bende ☺️😅
Merveee6 Zehraaklc erkekler görünüş olarak sanki daha belirgin oluyor kafası elleri vs o yüzden öyle düşündüm ama Allah bilir tabi
Merve_kucuk Zehraaklc Bende 20 haftalık olacağım bir türlü göstermedi ☺️😅 artık 12 şubatta detaylıda inşallah