Zehraaklc deletedmom43191 ay ne bileyim çevremdekiler öğrenirsin acele etme özele de gitmene gerek diyorlar bı ben öyle düşününce kendimi sabırsız gördüm 🤣
gezentianne Zehraaklc Hareket ettirmiyor my doktor karnınıza hafif vurarak? İlla ki pozisyon değiştiriyorlar biraz zaman ayırsa cok net görür 17 haftada
Zehraaklc gezentianne hayır sadece cihazı karnimda gezdirip iyi olup olmadığını söylüyor. Cinsiyet için ekstradan hiç uğraşmadi
queenanne1 Zehraaklc devletede gittim özelede gittim göstermeyen bebek göstermiyor detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyeti o bile zorla olmuştu😂 bide göstermiyor deyince herkesin kızdır o kız demesi yok mu🤦🏻♀️ bebeğim erkekmiş😂
Zehraaklc queenanne1 ay dünden beri banada öyle diyorlar kesin kız falan diye 🤣 ben şansımı yine de deneyeceğim ya özele giderek
Esmerr_99 Ben de 16. Haftamdayım bebeğimin bacakları kapalıydı doktorum %90 kız dedi. Ama içim hiç rahat değil tam net öğrenemedik diye sizce kız mıdır? Değişiklik gösterebilir mi ?
Zehraaklc Esmerr_99 bacakları kapalı ise nasıl emin olarak kız demiş ki . Bence biraz daha bekleyip tekrar gidin yanılmamak adına
Elis27 Zehraaklc çikolata türk kahvesi vişne suyn Ballı muzlu süt içerek özele giderseniz hemen öğrenirsiniz devlet bazen gösterse gostermiyor diyor söylemiyor .
Zehraaklc Elis27 bende böyle düşünüyorum ya ultrasonlarından da tam net bişey anlaşılmıyor o yüzden dediklerine inanmak zorunda kalıyoruz
Zehraaklc gezentianne klasik develt hastanesi doktoru bana göre. O yüzden özele gitmeyi düşünmeye başladım
mucizebs Ben 23 haftalık bebeyim. Hala cinsiyeti öğrenemedim. Detaylı ultrasona da girdim ordada göremedi doktor. Son çare özele gitmek sanırım. Bende çok merak ediyorum