Arkadaşlar burada konuştuğum iletişimde olduğum çok fazla insan vardı. Ama şuan bu kafa ile isimlerini bulamadım o yüzden buradan toplu olarak yazacağım. Etkilenen olursa diye de hassas içerik yazmak zorunda kaldım. Ben yavrum için çok uğraştım bilen biliyor suyum azdı,gebelik zehirlenmem vardı,kan pıhtılaşmam vardı. 8 ayım 2 günde bir hastaneye gitmek ile geçti. Sağlıkla doğmuştu yavrum, tek sorunu gelişim geriliği ile doğduğu için kilosu düşüktü ve toparlanmasını bekledik. Kilosu 2 olunca alacaktım ama emme refleksi zayıftı biraz da onu bekledik. 23 gün Sonunda almıştım yavrumu evdeydik herşey iyiydi(yani ben öyle sanıyordum) ama tam 1 hafta sonra birden nefes alamamaya başladı kızım. Doktora koştum gitmem ile kucağımdan alıp yoğun bakıma yatırmaları bir oldu. 3 gün sürdü 3. Gün melek oldu canımın içi. Götürdüğümde kan değerleri çok kötüymüş kanında oksijen yok denecek kadar azmış.Direk entübe ettiler zaten. Herşey birden oldu hala anlam veremiyorum hala kabullenemiyorum. Ama doğuştan metabolik bir rahatsızlığı varmış yaşasa da tedavisi olan birşey değilmiş böyle bir anda ortaya çıkarmış.Yani bana öyle dediler(gerçek buysa bile süre çok azdı ve kesin bir tanı koyamadılar) Çok zor evlat acısı ben 2. Kez toprağa evlat verdim. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. Benim doğum hikayem o yavrumun ölümü ile son buldu…. Artık bu sayfadan gitme vakti de geldi hepinize bütün gebeliğim boyunca yanımda olduğunuz için teşekkür ederim buraya kadarmış kendinize iyi bakın. Birilerini üzdüysem de affola