Selendonmez evet benimde kurumaya başladı sizin gibi beyazliyo bazen uç kısımları kuruyor belli olacak yani simdiden nemlendirmeyi öneriyorlar başladım bende bugün
Şimdiden önlem alsam göğüslerimin yarasını engeller miyim?
- Düzenlendi
TKumsall aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı genel cerraha gittim göğsünü bosaltmazsan orayı yarıp ben boşalticam demişti eve gidince full göğsümü boşalttim çok zor günlerdi valla umarım 2.de yaşamam emzirebilirim🤲🏻
ZeynepDuru17 evet duymuştum onu zaten sıvı gelmeye başladı az az teşekkür ederim
blackeagle rica ederim inşallah yaşamazsiniz geçmiş olsun
blackeagle aynı korkuyu bende yaşıyorum canım 30 haftalık hamileyim bende şu an göğsümde tıkanıklık da oluyordu sağım esnasında süt kesilmesi gibi yağlı bir parça geliyordu onun geldiği sütleri atmami soylemislerdi bana hatta 2 saatte bir sağım yapmak da zor oluyordu sezaryendim bide o daha da çok zorlamıştı beni Allah kolaylık versin inşallah yaşamayız aynı şeyleri
blackeagle bailayabılırsın bu haftalarda ben lansınoh kullandım hastanede dogurduktan sonr surmeye basladım hatta ıyı geldi
blackeagle bebeğim 5 aylık şu an mastit oldum antibiyotik kullanıyorum mastiti engelleyecek bişey varmı doktor antibiyotik yazdı
- Düzenlendi
Canmoms3 ılık duş altında tarak ile tarayın göğsünüzü genel cerrah bana böyle söylemişti mümkün olduğunca boşaltmaya çalışın göğsünüzü çok geçmiş olsun bende yaşadım bilirim çok sancılı bir süreç tahinin üstüne çıkan yağı sürün şuan lahana var mevsimi yapraklarını kapatın göğsünüze buzlukta bekletip bunlar engeller biraz
blackeagle bunlara gerek bile yok aslında. Doğru emzirme tekniğini öğrenirseniz göğüsleriniz asla yara olmaz.
Karanfill valla inanın ne emzirme danışmanlarına ne ebelere gittim maalesef olacağı varsa oluyor. Biraz genetik bir durum sanırım annemde hem abimde hem bende yaşamış bu durumu
Arkadaşım çok şiddetli yaşamış göğüs ucu yarasını. Hiç bir krem fayda etmedi sadece sarı kantaron yağı iyileştirdi demişti. Ben de şimdiden sarı kantaron yağı sürüyorum bilmiyorum faydası olacak mı olmayacak mı ama deniyorum bakalım
blackeagle evet banada dedi dün ve ben hala yapmadım zamanım olmadı duş altına girmeye bebeğim emmiyor boşaltmadiginda sağarim aynen sürekli ağrı kesici içiyorum dediklerinizi yapicam teşekkür ederim 🌸