Aysungrc çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza bebişinizi 🥰
Inanırmısınız yazıcam ama diyorum ki ben kime söz vermiştim yazarım tecrübemi tabiki diye sizdiniz sanırım sizi bulamadım diye üzülüyordum bende 😇
Şöyle ki ben gece 12 de başlayan kasık ağrısı yaşadım ama her zaman ki kasık ağrıları diye düşünerek sabah yaptım snra saat 11 civarı hala geçmediği için ve kan geldiği için doktorumla irtibata geçtim hemen hastaneye çağırdı ve muayene etti hastaneye gidene kadar da sürekli hareket halindeydim en son gitmeden önce duşumu aldım gittim hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam varmış akşam 18:30 a kadar sancı çektim hastanede nstye bağlamak istediler ben bağlı kalmak çok istemedim arada nst çekildim arada yürüyüş ve eğilme hareketleri yaptım bi ara bayılıcak gibiydim yorgunluk ve uykusuzluktan artık adım atıcak halim kalmamıştı o zaman yine nst ye bağlamak istediler biraz uzandım kendime gelmek için sonra yanıma asistanını verdi doktorum bana refakat etsin yürürken düşmym diye 18:30 gibi doğuma girdim ama doğum zamanı çok güç lazım oluyormuş ve doğru ıkınmak çok önemliymiş bunu öğrendim neyse daha çok detay var bunlarla ilgili doğum yaptıktan snra doktorum benimle konuştu ve gitti doktorum gittikten sonrası benim için rezil gibi geçti birdaha doğum yapıcak olsam sanırım doktorum aynı olsun ama hastane özel olsun derdim doğumdan snra dikiş atıldı 2 saat bebeğimle orda beklettiler bebeğimin karnı doymadı hep ağladı benim dikişlerim olduğu ve doğum yaptığım koltukta olduğum için kalkamadm kolumda serum vardı o serum bitti kolumdan kanlar geldi üşüdüm çok üşüdüm birsürü kan kaybettim o kadar bakarmısınız diye bağırmama rağmen zorla birisi baktı oda hiç bişey yapmadı tam bir fiyaskoydu hala onları yaşıyorum içimde…