birminikannesi Kizlar yarin yatisim yapilicak 40+3 oluyorum hic acilma yok rahim agzi geride dendi suni sanci vericekler dualarinizi esirgemeyin ❤🖐
SevdaBirinci hjertemami hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😍😍😍😍 normal doğummu düşünüyorsunuz
SedaAte Zely35 üç hafta öncesine kadar normal dedi doktor ama yarın belli olur canım bilmiyorum ben de
SedaAte Zely35 Allah bilir ama normal olacak inşallah canım. Ama benim kızım aceleci 28 mayısı beklemeyecek erken geliyo
senaA Eliftotree belden benimde yokluyor yurudugumde falan onun sıklığı arttimi dogum basliyor demek annem belim agriyor diye acilmaya gitmis sanci oldugunu anlamamis dogurmus beni ☺
Eliftotree senaA hiç rahat değilim bu gece bebeğim sürekli kasılıyor içerde uyutmuyor 😑 çarşambaya kadar beklese bari kontrolüm çarşamba 🤔
ygmr FerhanSerkanEilmez tamam canim yazarim cok uzun deil 45 dk da olanalr oldu😃kontrole.diye gitmistim uykusuz geceler halim.persisan vakit bulunca yazari😙😙darisi herkesin basina tarifi yokk muhtesem.biseu bunlar
FerhanSerkanEilmez ygmr canımmm benimmm Rabbim mübarek evlat eylesinnn Sağlıkla sıhhatle 😍😍😍 Ben hala bekliyorummmm 37+4 oldummm 😂😂
Caglaasya 37+6 oldum bugün ama çok kötüyüm belim bacaklarım ağrıyor midem bulanıyor ne tarafa dönsem rahat edemiyorum sancılarım var bacaklarıma kramplar giriyor ayağımın altları ateş atıyor ne zaman dogururum hic bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
ygmr FerhanSerkanEilmez minnak dogdu canim😀2380 gramdi en son ultrasonfs.omdam ufak dogdu2200😊kordon dolandi canim bizim 😔
idemTapnar Arkadaşlar pzartesi günü doğum yaptım bende. Kontrole diye gittim acil almak zorunda kaldı
idemTapnar FerhanSerkanEilmez sancım başlamıştı canım ilki sezeryan olunca bunuda almam lazım bugün dedi
ygmr Handeberkay sagil.canim amim.yok kuzum kuveze falan girmesik hemen ciktik hastaneden sagligimiz cok iyi masallah
ygmr FerhanSerkanEilmez yok kuzucum masallah cok saglikliyiz 😃dinc kafa kaldirio 24 saat durduk hastamede ciktik.