FerhanSerkanEilmez ygmr süt hazır beklemiyo memede sadece damarları gelişiyo o annelik duygusuyla anlık bişi gelişi sen minnoşa sevgi dolu bakarken o ağzını koyduğunda içinden ılık ılık akıcak merak etme 😘😘😘
idemTapnar SelinKutluErdoan canım doğum yapmışsın hayırlı olsun. Başka bir konuda gördüm hayırlı olsun cnm
idemTapnar Bendede uçlarında birikmiş sütler oluyor ama gelmiyor. Süt artırıcı çaylar Mamalar var ondan içebiliriz
FerhanSerkanEilmez ygmr canımmmmm hayırlı olsunnnnn Çoook sevindimmmm 😍😍😍😍😍 Doğum hikayeni bekliyorummmm meraklaaaa Ablamız oldunuz yaaaa 😘😘😘😘
ygmr FerhanSerkanEilmez tamam canim yazarim cok uzun deil 45 dk da olanalr oldu😃kontrole.diye gitmistim uykusuz geceler halim.persisan vakit bulunca yazari😙😙darisi herkesin basina tarifi yokk muhtesem.biseu bunlar
SevdaBirinci ygmr keşke ikeaya da baksaydınız karyolası 2 kapılı iki adet gardrop 6 çekmeceli şifonyer bize 1200 gibi bir fiyata geldi halısını missihome dan 157 tl ye aldık anne yanı yatagını ahşaptan eşim yaptı 🙂
SevdaBirinci hjertemami arada kasılmalarım oluyor sancım yok zaten olmasında 🙂 ben normal doğum yapmıyacağım sezeryan olucam sizin nasıl başladı mı
hjertemami SevdaBirinci son 4 gündür günde 5-6 kez sancılanıyorum... hemde doğum sancısı gibi canım... ama işte düzenli olmadıktan sonra bir anlamı yok. Bende 38+3 oldum 🤔Beklemedeyiz hala bakalım.
SevdaBirinci hjertemami hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😍😍😍😍 normal doğummu düşünüyorsunuz
KubraatMacit hjertemami 36. Haftadayım ama 1 cm açılmam vardı zaten doktor 38 e kadar beklemezsin dedi zaten ama şuan taşınma işlerim var gidemedim doktora
hjertemami KubraatMacit işlerden dolayı eğilip kalkmakta çok etkilemiş olabilir 🤔hatta süreci hızlandırır... bende emin olamıyorum ama hissediyorum eli kulağında Doğum 🙄