FerhanSerkanEilmez ygmr benimde 40. Hafta 26 mayıs gözüküyo ama ben 38-39 da gelir diyorummm 😂😂😂 Bebeğin haraketi ultrason markasına göre değişiyomuş kilo amannn Allaha havale büyüsünler kerata 😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez benim degil.daha😂hersey alindida yikanacak esylar falan evimde temizlik falan yapilcak oyy dağlar
FerhanSerkanEilmez ygmr benimde ev temizlencek hala çalışıyorummm 😂😂😂😂 Yıkama ütüleme en güxel işi annemle yaptık bi günde bitti 😍😍😍 Darısı başına sende bitir 😊😊😊
Pinaryyim ygmr 35 haftalıgım dün ntsde sancı cıktı catı muayanesi yapıldı açıklık yoktu cok canım yandı
ygmr FerhanSerkanEilmez canim bisey sorucsm nasilsin yani sancin falan varmi yada agri sanci deilde rahimde bi degisiklik falan 🤔
idemTapnar Benimkide mayısta doğacak şuan 34+3 ben raporumu aldım izne ayrıldım. Hiç rahat değilim çok hareketli bebiş
FerhanSerkanEilmez idemTapnar bende 34+5’im benimde çalışabilir raporum var işim ağır olmadığı için izne ayrılmadım Planladı mı dr doğum şeklinizi??
idemTapnar FerhanSerkanEilmez benim 2. Gebeliğim ilki sezeryandı bunuda öyle alacak. Biraz iri bir bebek olduğu için 10 günde bir çağırdı. 24 nisanda doğum tarihi verecek inş. Bende anaokulu öğretmeniyim ama zor oldu çocuklarla yetemedim kuzucuklara. Hoplayıp zıplamak istiyorlar. Erken ayrıldım o yüzden.
idemTapnar YSP bendede aynı sorun var canım ya. 33+4 haftalık gittiğimde baş çevresi 38 haftalık vücudu 36 haftalık çıktı kilosu 2700 dü. Doktorda tedirgin oldu ama beyninde diğer yerinde sıkıntı yoktu. Biraz iri bir bebek olacak dedi 4 kiloyu geçer dedi.
Ozlmdz idemTapnar benimde bebegin baş çevresi büyük dedi 34. Haftayiz eğer doğuma yakin bas çevresi 10 cm olursa sezeryana alirz dedi
FerhanSerkanEilmez idemTapnar bende anaokulunda çalışıyorum ama idare kısmında 😍😍 Anladım canımm benim 2200 çıktı kilo normal gözüküyo şuan Rabbim herkesin gönlüne göre versin AMİN
idemTapnar FerhanSerkanEilmez seninki iyiymiş. Geçen hafta cuma günü gittiğimde 2700 dü şimdi kaç oldu acaba. Rabbim kolaylıklar versin bizlere. Senin iş rahatmış dayanabilirsen 37 ye kadar durursun.
FerhanSerkanEilmez idemTapnar 37yi görürmüyüm bilmiyorum da 27 nisanda yıl sonu gösterimiz var erkene aldım doğum olunca 2 mayısda 36. Haftada ayrılırım belki
Pinaryyim ygmr açılmam da yokmuş cok canım yandı normal dogumdn sogudum inşallah düzelir düşüncelerm hep aglamaklıyım.
ygmr Pinaryyim ben su nst yi hoc anlamiyorum anlamadim iki.kere baglandim.iyi dediler.bebek hareketine mi bakiolar.sanciya mi bakiolar.bebek kipirdayinca bi tusa basiorm