ygmr FerhanSerkanEilmez az kuzum ya pek buyuymtememmisim😂1900 gram.boyida 42 cm.domtor100 200 gram.az dedi ama ne bilem sizinkini duyimca bakasana 3 kilo faln diolr soklardayim😁😂
Berenaysed YSP ay yok korkma senin doktorun ne diyorsa onu dinle sen benimki başka birşeydir belki bilmiyorum detaylı sormadım ben
YSP Berenaysed hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Sağlıkla kucağımıza alalım da erken geç farketmez artık 🙂
FerhanSerkanEilmez ygmr yok benimde haftaya 2 kg anca olurrr ben normal istediğim için 2 buçuk kilo en az ideal doğumda 😂😂 Sağlıklı olsunda kiloyu doğunca alır zıpırımmm 😍😍😍😍😍 İyi iyi maşaallahhh boyu boyuna kilosu kilosuna gelinimin 😂😂😂😂😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez insallah canim hadi sende yazarsin bemde memleketome.gidiorm artok cuma gunu allahimniznoyle sagsalim.hidelim
birminikannesi Kizlar bizde dün gttik doktora 36+5 3kilo 200 gr mış ama usg de 200 gr fazla cikar her zaman dedi yani 3 kilo olmus oglusum doktor dikkat et dogum kanalina yerlesmis her hangi bisey oldugunda direk dogumhaneye gel dedi ❤😍😎
FerhanSerkanEilmez ygmr aminnn canımmm Rabbim kolaylık versin rahatça git memleketine yazarımm tabikiii 😍😍😍
FerhanSerkanEilmez ygmr iyi maşaallahhh anca yerleşmişsindir 😊😊😊 Büyüyoruz inş 2200gr olmuş 😊😊 46 cm 😊😊 2 mayıs tekrar kontrol var çatı muayenesi olcam 😊😊😊 Sonra da sağlıkla gelsin kuzucuğummm 👶🏻🍼
ygmr FerhanSerkanEilmez ohh buyumis masallah pasa.yasasin🤗🤗🤗bende gittim birda pazartedi benimkide 2055😍46 cm tahmini seyler iste
FerhanSerkanEilmez ygmr maşaallahhh büyüsünler büyüsünler Sağlıkla gelsinler de doğum için tarih verdi mi sana yağmur dr
ygmr FerhanSerkanEilmez valla baska doktorda az cikmisti aslinda kilosu bizde anlamadik bu sefer cok cikti 1 haftada almismidir 250 gram😂doktor bisey demedi dogumla ilgili ilk gittihim icin sali yine cagirdi o zaman gorusuruz belki ama sezeryan istedigim icin 38 39 da olabilir belkide.yada gelisimine hore bakalim sana dedimi normal olsa 27 1 haziran arasi diodu ama doktorum
FerhanSerkanEilmez ygmr benimde 40. Hafta 26 mayıs gözüküyo ama ben 38-39 da gelir diyorummm 😂😂😂 Bebeğin haraketi ultrason markasına göre değişiyomuş kilo amannn Allaha havale büyüsünler kerata 😂😂😂