Mayıs 5doğum 🙈bu hafta 20.haftam bitiyor 7kilo aldım toplam 😪 48le hamile kaldım bu gidişle toplamda 15kilo alarak Doğum yaparım 🙄yani inşllh 15olur en fazla 🙏

Sayrkann ne güzel ☺Bende ilk bebeğimde öyleydim maalesef bu bebekte fazla aldım 😭😭

cansuece benimsen 4 mayıs Doğum ama 19+2 yiz siz ultrasona göre mi 20.haftayı bitiriyosunuz?

Sero benimde 30 mayıs görünüyor cnm aynı zamanda

Sayrkann aynı kaderi paylaşıyoruz 😏 herkes üstüme geliyor almak istediğim halde veriyorum 43 kiloyum 16. Haftamdayım

Queenalya herkes benimde üzerime geliyor niye kilo almıyorsun felan çok zayıfsın diye ama hiç takmıyorum alirim inşallah 😄 bende 17 haftalık oldum bugün ama iştahım hala aynı hiç bi değişiklik yok 😄😄

Merhabalar benim de mayıs 14 görünüyor doğum 😊

Bu arada 4 ayda 4 kilo aldım 😬 İştah tavan sürekli tatlı istiyor canım.

Annesed ultrasona göre hesaplamıyorum çünkü bazen ileri oluyor bi hafta bazen de benim takip ettiğim gibi o yüzden programıma göre takip ediyorum şuan 19+2yiz 😊

Sayrkann göbeğin çıktımı peki birde hissetmeye başladın mı . Zayıflar çabuk hisseder derler ya 😊

Benimde tahmini 28 mayıs😊 16 haftalık olduk ama henüz cinsiyetini öğrenemedik.