Nilinannesi htccyl sağlıkla alalım inşallah kucağımıza☺🙏🏻 Takiplerinin canım, gidişatlarımızdan haberimiz olur
KbraGndz Diraraa doğum 1 mayıs mı?benim 17+4 doğum tarihi 10 mayıs çıkıyo. Acaba doğum nasıl hesaplaıyo doktorunuz mu verdi tarihi
Diraraa KbraGndz kusura bakmayin ya yeni gordum sorunuzu Doktor mayisin 10 gibi fln dedi ama cok ustunde durmadii acikcasi. Sanirimm son haftalara dogru daha net bi tarih soyleyebilir
CeylinEsila @ diaraaa @kbrgndz 18+ 6 dayım benimde 1 mayıs doktorum tahmini doğum tarihi olarak söylemişti🙄🙄
birminikannesi Minnosunannesi bende ayni sekilde gecen gece 3 kere tekme atti pespese hatta esim de anladi ama ondan sonra tık yok
AsiaAisa ygmr mrb bende 2 kilo almışım şimdiye brn alırım daha öyle kalmam 😄Yapım müsait rabbim sağ Salim elimize almayı nasip etsin herşeyin normali iyidir fazla yememeye dikkat etmemiz gerekiyor sağlık açısından da sadece görünüm değil ve bebeğin ilerki dönemdeki sağlığı içinde 🖐🏻
Mrvcbn Merhaba 🙂 16+2 haftalığım 🙋♀️ Bu sayfayı gördüğüme çok sevindim yaa 🙂 hareket hisseden var mı?
Sayrkann zlemYeilyeniceTop benimde ultrasonda bi hafta ileride canim🙂) ilerleyen zamanlarda eş değer oluyor o
DuruSuedaAca Sanırım en çok kilo ben aldım😩18.haftadayım 7 kilo aldım 😭sürekli açım canım sürekli bir şeyler yaemek istiyo😩
eylulay34 DuruSuedaAca bende 18.haftadayim bugün koca bi tabak acılı turşu yedim ve hala ağzım sulaniyor. Sürekli acım ben de
eylulay34 Rabbim izin verirse 10 mayıs. 16 haftalıkken öğrenmiştik cinsiyetini. Mobilya falan almadık ama küçük küçük battaniye,kıyafet vs. Başladık almaya😍 ilk çocuk heves durduramıyorum kendimi😂